Hocam ofisten TTNET hizmet satmayla call-center'da çalışmak arasında dağlar kadar fark var.10 günde bir izin falan demişsiniz şuan Türkiye'deki çalışma şartlarını bilmiyorsunuz demektir.Haftalık belli bir max. çalışma saati var.O sınırı aştığınız takdirde çok yüklü cezalar yersiniz.Sırf bu yüzden işyerimizde yaklaşık 100 küsur çalışanın mesai saatleri düşürüldü geçiş döneminde haftalarca işler aksadı.Ki sizin bahsettiğiniz 10 günde 1 izinle bu sınır çoktan aşılmış oluyor.
Saygılarımla.
Hocam ben bilgisayarcıyım. çok samimi arkadaşım var 10 yıldır bu işi yapıyor günü birlik görüşür onun bayilerinin ihtiyacı olan baskı tablea işlerine kadarda ben yaparım. Görmüşlüğümüz var.
Ben misal olarak dedim. ttnet ödmee merkezi herhangi bir kişi dahi açabilir. Daha bu gün gidip yeni ttnet kurduk tabela reklam çalışmalarını hazırlıyorum şu anda..
Ve bu iş yerinde 2 bayan eleman calışıyor. her pazar 1 tanesi kalacak şekilde 2 haftada bir izin yapıyorlar. Ha yakınlık dereceside var akrabası olduğundan da olabilir. Ve askeri ücretle çalıştıklarını söyledi.
Ben bu güne kadar 1 pazar dükkandan çıkmışlığım yok devlet bana da kendime izin vermiyorum diye ceza kesecek değil ya buda o mesele. Akrabasıdır eşidir dostudur nazı geçer şikayet etmezler ek mesai ücreti alırlar.
Bunlara şikayet üzerine karışılır.
Sağolsun çok bilmişler analmadan yorum yapmayı, yaptığım açıklamayı sağa sola çekmeyi iyi biliyor.