Merhabalar;

SEO Danışmanlığı geçmişimi ve çalışmaları uzun uzun buraya yazmama gerek yok sanırım. Önceki konumda bunların tümünü belirttim. Önceki konum ücretsiz olduğu gerekçesiyle buradan kaldırılıp "iş arayanlar" bölümüne taşındı. Ayrıntılar için o makalemi inceleyebilirsiniz https://www.r10.net/is-arayanlar/1063...o-destegi.html

Sitenize Özel Çalışmalarım

• Öncelikle sisteminizi, sitenizi, adres kimliğinizi baştan aşağıya inceliyorum

• Verdiğiniz kelime gruplarının rekabet derecelerini sizlere sunuyorum

• Sitenize rakip diğer sitelerin yaptığı çalışmaları inceliyorum

• Tüm bu çalışmaları ücretsiz bir şekilde yapıp sizlere teklif ile birlikte sunacağım

• İstanbul ve İzmir'de dileyen firma sahipleri ya da uzun vadeli çalışacak şahıslar ile toplantılar yapılabilir

Analiz Ederken Sizlere Ücretsiz Sunduğum Analiz İncelemelerinden Bir Taslak

Kendime Özgü Çalışma Taslağım

• Link Avcılığı
  • Makale Pazarlaması
  • Manşet Konu Tekniği
  • Misafir Blogculuk
  • Profil Bazlı Onay Örgüsü
  • Video Marketing
  • Cevap - Çıkış Yönergesi
  • Yeni Nesil İnteraktif Backlink
  • Hiyerarşik Besleme Organizasyonu
  • Görsel Link İnşası

Yukarıda başlık halinde verilmiş bütünleşik algoritmalar, kendi aralarında dolgun içerikle birlikte uygulanacaktır. Rekabet edilecek alana ve rekabet gösterecek siteye özgün olarak hiyerarşik düzen oluşturulur.

Content Medya Bilişim

Yıldırım Oğuz Göker Sokak Numara:9 - Levent / İstanbul

Tel: 0 532 577 32 23

*Kesinlikle ahlak dışı (hacklink) çalışması yapmıyorum (bunun uzun vadede çok büyük zararları var adımın kötü anılmasını kesinlikle istemem)

*Sitenize en kısa vadede kesin başarı getirecek şekilde Link Wheel çalışma sistemi uyguluyorum

*Kesinlikle SEO Paket çalışma sistemi uygulamıyorum

*Sosyal Medya çalışmalarına özellikle önem veriyorum. (Penguen güncellemesinden sonra Sosyal Medya SEO çalışmalarında oldukça değer kazanmıştır)

En Son Danışmanlık Yaptığımız Sitelerin Bir Kısmı

45 gün içerisinde 25. Sıradan 1.Sıra Üstelik site 2 aylık

45 gün içerisinde 25. Sıradan 2.Sıra Üstelik site 2 aylık

Yüksek rekabet kelimesinde 25 günde 74.sıradan 1.sıra (18 Haziran itibariyle 1.sıra)

En yüksek rekabet alanlarından biri olan "KILIF" kelimesinde 70 günde 32.sıradan 3.sıra

Bu da güzel sonuçlardan birisi 18.sıradan 1.sıra