Sadece 10 Liraya (Logo, Banner, Header, Kartvizit, Buton, Reklam Banner'ı, Grafik Düzenleme, Afiş...) ve aklınıza gelebilecek hertürlü grafik işleriniz yapılır.
- Logo & Banner vb... çalışma yaptırmak isteyen arkadaşlar bu konu altında mesaj ile çalışmanızı talep edebilirsiniz yada PM aracılığı ile bana ulaşabilirsiniz...
Not : Hareketli (.gif) Uzantılı Bannerlerimiz
15 TL'dir.
Not : Logonuzun demosu verilir beğenilmez ise paranız iade edilir.
Çalışma Şekli : Öncelikle müşteri memnuniyeti esatır. Önce siz yapacağım logo hakkında bilgi verirsiniz sitenizin adresini verirsiniz. Ben sitenizi incelerim. Renk tonları ve tasarımına göre en uygun logoyu en uygun fiyata yaparım. İsteğinize göre logo üzerinde düzenleme yapılır. Önemli olan sizin çalışmayı gönlünüzce beğenmenizdir.
Grafik tasarım işi bir sanattır. Her sanatçını tuttuğu fırça farklıdır.
Bu işi severek yapıyorum
İLETİŞİM : mustafakendir38@hotmail.com SKYPE : mustafakendir38 BEĞENİRSEN AL BEĞENMEZSEN ALMA
REFERANSLAR AŞAĞIDADIR.

ve daha fazlası....
Arkadaşa bir logo siparişi vermiştim. Hızlı ve güzel bir çalışma yaptı. teşekkür ederim kendisine. Demo çalışmasından sonraki isteklerimide yerine getirdiği için ayrıca teşekkür ederim.
Arkadaş harika bir iş çıkarttı eline sağlık
Arkadaşa fotoğrafçı logosu yaptırıldı. Teşekkürler. Başarılı bir çalışma.
Bence gözünüzü açın açında neler yarattığını görün
arkadaştan yardım istedim. gerçekten dememe kalmadan site linkimi istedi harika bir arkadaş tanıştığıma çok memnun oldum gözünüz kapalı çalışabilirsiniz.
1 Adet logo yaptırıldı başarılı çalışma teşekkür ederim.
1 adet logo yapip teslim etti, tesekkurler
arkadaş gayet güvenilirdir. İşe yarıyormu için yaparmısın dedim anında yaptı. Çok Hızlı ve güvenilrdir. Tavsiye edilir...
Arkadaş ile çalışıldı. logolar beğenilmedi geri ödeme bekleniyor.
iyi çalışmalar.
Arkadaşa iş verdim ve gayet güzel tasarım çıkarttı. Biraz başını ağrıtım ama kusura bakma
çok teşekkürler üstad , ellerine sağlık
teşekkürler dostum eline saglık
Teşekküler, logoyu aldım.
Logo yaptı sagolsun eline saglık hocam.
2 adet logo yaptırıldı kaliteli çalışmalar teşekkürler.
Arkadaşa bir logo çalısması yaptırdım,hızlı bir arkadaş çalısmalarınızı rahatlıkla verebilirsiniz.
gerçekten çok ilgili bir arakdaş. 3 logo yaptırdım birbirlerinden güzeller. yaratıcılığına güvenmelisiniz.