yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yıllık kart ücretinden mi bahsediyorsunuz?
evet öğrenci olduğum için açtırmıştım ama süresi doldu kartın 50tl kesmişler
GrafiKod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yılda genelde 2 kez alınan ücret. Eğer banka kartınlan en az 2 otomatik ödeme talimatı verirsen bu ücreti ödemezsin.
İşbankasını bıraktım, gidip kartı da kapattıracağım zaten.
Mecbur değilim ki ödeme vermeye ben öğrenci paramı kesiyorlar kazandığım parayı kesiyorlar almalıyım onu.
GFI adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende sırf bu habersiz ve zamansız kesilen ücretler yüzünden bankalardan soğudum. Ya arkadaş; benim hesabımda örn: evimin kirası var. Biriktirmişim harcamayayım diye hesapta tutuyorum.
Sen gelip kart ücreti kesiyorsun. İlk önce söyle haber ver. Habersiz iş yapma. Sizlerinde başına elbet böyle olaylar gelmiştir.
Öğrenci belgesini sunduğumuz halde kart ücreti alınan bir çok kişi var. (Bende dahilim bu olaya) Defalarca şikayet etmemize rağmen değişen bişey yok. Kredi kartı pişmanlıktır.
Öğrenci belgesini nereden alabilirim hocam lise bitti.
t4ko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
https://www.r10.net/gundemdeki-konula...-nasil-mi.html

Bu konudan dilekçe örneğini alıp gönderin.Paranızı kısa sürede yatırırlar.
Dilekçe yazacagım dilekçeyi nereye veriyoruz
GrafiKod adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sürekli kesiyorlar. Mesajda da yazıldığı gibi, para daha sonra yine kesildi. İnadına yapıyorlar bunu. O yüzden kapattırın, Garanti Paracard felan alın. Başınız ağrımaz
Öğrenciye en uygunu işbankası ama bilmiyorum.
Broon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende bekliyorum kessinler diye hemen arayıp geri iade isteyeceğim
Arayıp derken
Malatya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşimin garanti paracard'ına 200 tl göndermiştim, kardeşime 140 gitmiş. 60 tl öğrenci kartından kesinti yapmışlar. Hiçbir şey de değişmedi şikayete rağmen. Bir öğrencinin harçlığına göz dikme nedir, ne ayıptır.
Öğrenci gelsin vadesiz açsın para filan kesmeyiz ama sonra bi kesiyorlar kesiş o kesiş