bluemansiiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zamanında kullanmıştım Twitterizer'i. Kodlarıma bakıverdim bir. Fallow durumunu AddMember değilde şöyle yazmışım.

TwitterResponse<TwitterUser> tweetResponse = TwitterFriendship.Create(tokens, takipedilecekKisi);
 if (tweetResponse.Result == RequestResult.Success) // başarılı gibi

Ayrıca çalıştığınız method takip ettirme değil listeye kullanıcı ekle methodu. İsminden anlaşılacağı gibi orada listID kullanıcıyı eklemek istediğiniz liste.(Twitter'da listeler oluşturabildiğimizi biliyorsunuz diye farzediyorum)

Kullandığınız kütüphanenin yapısı oldukça basit. Sadece fonksiyon isimlerine ve parametrelerine dikkat ederseniz. Kolayca uygulama geliştirirsiniz.

--

Bunları harici dikkatinizi çekmek istediğim nokta yazılımcı arkadaşlarımın en büyük eksikliği ezberci olmaları. Kodu aldın kopyaladın yapıştırdın. Bu mantıkla proje ortaya çıkarılamaz.

Proje yaptığın sektörü iyi bilmen gerekir. Örneğin sizin twitter'i çok çok iyi bilmeniz gerek böyle bir proje yapıyorsanız.

İngilizce'nizin özellikle teknik İngilizce'nizin bana göre iyi olması şart.

Başarılar dilerim. Kolay gelsin.
Çok teşekkür ederim hocam cevabınız yararlı oldu. Bu konuda ticari bir kaygımız veya ciddi bir projemiz olmadığı için sadece tecrübe etmeye çalışıyoruz maalesefki ezberci mantıktan gelen hataların kurbanı oluyoruz o konuda da haklısınız.

İyi çalışmalar dilerim.