merhabalar önceliklle online oyun arıyordum wow kaliteli oldugunu az cok biliyordum aylık maliyeti ortalama ne olur eğlencelimi her gün online olmak zorundamıyız bunları kısaca pm atarsan bi ilgilenicem kardeşim.
Eğlenceli, her gün girmeye gerek yok. Haftalık bazı olaylar var, bir gün girip bir gün girmesenizde onları halledersiniz. Maaliyet ilk ay için 8 lira, daha sonra alınacak iki paket var 80-85 ve 85-90 paketleri bunlar için 60 lira civarı gider + 2 ay oyun süresi 49 lira.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:57:52 -->-> Daha önceki mesaj 01:30:38 --
Bende kasıma kadar baslayabilirim, güzel eglenceli bişise hocam. az biraz oyuna TL de yatırabilirim. PM atarmısın
İnsanlarda bilgilensin buradan yazayım. Oyuna aslında belli bir levele kadar hiç ücret ödemenize gerek yok. Bu sınır 20 Level olarak belirlenmiş. Fakat ücretsiz kısımda parti, guild, chat, trade gibi işler yapılamıyor. Ben ilk başlayacak arkadaşın mailine davetiye atıp onunla beraber oynayacağım haliyle çok hızlı şekilde yükselecek hesaplar. Bu esnada elbette neyin ne olduğunu anlatacağım. Hızlı kavramasını sağlayacağım.
Fiyatlandırması şöyle;
20 Level ile sınırlı kalmak istemeyip, parti kurabilmek ve 80 Levele kadar yükselmek isterseniz 30 gün için ücret 8 lira. Beraber olursak bu 80 olayı çok hızlı olacağı için diğer paketi almak gerekir. Diğer iki pakette kombo olarak uygun fiyattan 60 lira gibi alınabilir. 30 günün sonunda uzatmak istersek 2 aylık oyun süresi 45-50 lira arasına alınabilir.
Bunun dışında oyunda para almak falan mümkün fakat gerek yok. Diğer oyunlar gibi bir sistem yerine, her görevde seviyenin en iyi silahına, giysisine sahip oluyorsunuz. Oyunda çok hızlı bir report, yardım serviside var. Yani GM (oyun yetkilisi) ile her an bağlantı kurup sorununuzu şikayetinizi dile getirebilirsiniz.