HaCKeW adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Son teknolojiler led tv ler lcd ve plazmalardan pek kalmadı. 1500 2000 arası bütçe varsa 42 inc lg la660 modeline bakabilirsiniz yeni nesil bir televizyon. full hd 3d de var. 3d tvlerde lg ler öne çıkıyor pasif gözlük olduğu için diğer tvlerdeki gibi baş ağrısı baş dönmesi yapmıyor.
LG yi asında begenıyorum hocam ama Tr de ki servis ağı nasıldır acaba ? Buzdolabı falan alcakkende LG ninkini begenmıştım ama sırf servisi falan ugrastırır diye farklı marka aldım. Birde b u ürün için 2500 - 300 arası butce gerek sanırım hocam

Trust adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3D uzun süreçte kalıcı beyinsel hasara yol açabilir. Üst üste geçmiş 2 tane 60 Hz yenileme hızına sahip görüntü ile elde edilir. Tamamen beyini kandırmaya yönelik bir teknoloji, uzun süreçte epilepsi hastalığına sebep olabilir.

Her ne kadar üreticiler kabul etmesede flat ve tüplü televizyonların kalitesini yakalayabilmiş değiller. Ben size 3D olmayan, LED öneririm. Tasarruflu olur, rahatsızlık vermez fakat ucuz cihazların ucuz olma sebebi her açıdan aynı görüntüyü veremiyor olmalarıdır. Tüplüde belli bir açıya kadar herkes aynı görüntüyü alırken LCD-LED cihazlarda bu açı çok dar. Samsung ve LG bu konularda iyi gidiyor, sağdan - soldan aynı görüntüyü 170 dereceye kadar garanti ediyorlar fakat fiyatta artıyor.

Bu arada LCD - LED - IPS - VA bunlar hep cihazın farklı parçaları. Birisi panel, diğeri iç tabaka, diğeri ışıklandırma. Satış stratejisi tümü. LED alın dememin sebebi LCD'ye oranla yeni teknoloji ışıklandırma kullanmasıdır. Elbette tasarruf açısından da daha iyi.

Tsunami felaketinin ardından Samsung depoları su aldı, oradan çıkan sağlam mallar satışa gönderildi. Samsung 200Hz, LED, Samsung Smart özellikleri bir arada + fiyat 1500 lira altında ise bir kere daha düşünün derim.
Hocam ben 3d yi cok kullanacagımı sanmıyorum yanı oyle gozluk falan ama almışken ıcınde oda olsun dıyoruz sonuc olarak normal tv olarakda izleniyor heralde 3dizlemek durumunda degılızdır yanı

Birde şimdi şöyle bır durum var bu bazıları ayaklı oluyor bız bunu bırını tv unıtesıne koyulacak dıgerınıde duvara monte etmeyı dusunuyoruz. Diğer odayada şimdi çıktı bu lcd de plazma da led de duvara monte edılebılıyor hepsı degıl mı ? Yani altında ayaklık falan olmadan.