Eklemeyi unutmuşum bundan dolayı ilk akla gelen o oldu sanırım

Evet tüm eşleşmeleri alıyorum ama sorunum satır başını sistemin 1 kere görüyor olması. Gece çok uğraştım fakat stabil hale gelmedi ya tüm satırları alıyor ya tek satır ya - karakterini atlayıp ilk harften alıyor.
Bana lazım olan ^ satır başı ile tüm satırları tek tek almak ama olmuyor
Arkadaşım valla okudum ama tam olarak hangisini istediğini anlayamadım. O nedenle iki ihtimal içinde yazıyorum:
İstediğin - ile başlayanlar dahil hepsini satır satır almak ise:
preg_match_all('/(^[^\-\r\n]*)([^\r\n]*)(\r\n)+/smi',$str,$al);
print_r($al[0]);Çıktısı :
Array
(
[0] => CoffeeCup Html editör program paketi bu son sürümünde telefon, canlı sohbet desteği ve devamlı güncellenebilme özelliği ile birlikte gelmektedir
[1] => İnternetten en çok indirilen bu Html editörü ile dinamik websiteler ve arama motorları yapabilirsiniz Bu html editörü kolay kullanım arayüzüne sahip olması nedeniyle her yaştan herkese hitap edebilmektedir
[2] => DHTML Menü Sihirbazı 25000 resim ve fotoğraf 1000 XP Style Ikonları ve ücretsiz web site arayüzlerine erişim imkanı veriyor Değişik yazı fontlarını da bünyesinde barındırıyor
[3] => Ayrıca Görsel Editör sayesinde de güzel ve ilgi çekici görseller hazırlayabilirsiniz
[4] => İçerdiği diğer araçlar ise:
[5] => - Proje Yöneticisi
[6] => - Flash Yazı Sihirbazı
[7] => - Scrollbar Renk Sihirbazı
[8] => - CSS Editörü
[9] => - Liste Sihirbazı
[10] => - Image Mapper
[11] => - Website Renk Şeması
[12] => İster bu işe yeni başlıyor olun, ister profesyonel olun bu program bir çok alanda işinize yarayacaktır
[13] => Diğer Özellikleri:
[14] => -FTP desteği
[15] => -Flash yazıları ekleyebilme
[16] => -Pop-up pencereleri ekleme
[17] => -Form, Tablo, Yazı Tipi ve Frame sihirbazları
[18] => -100 adet Xp tarzı grafik
[19] => -Güncelleme
)Yok - olanları da öncekine dahil edip tek satır olarak almak ise:
preg_match_all('/(^[^\-\r\n]+)([^\r\n]*)([\r\n]+[\-]+([^\r\n]*)[\r\n]?)*(\r\n)+/smi',$str,$al);
print_r($al[0]);Çıktısı:
Array
(
[0] => CoffeeCup Html editör program paketi bu son sürümünde telefon, canlı sohbet desteği ve devamlı güncellenebilme özelliği ile birlikte gelmektedir
[1] => İnternetten en çok indirilen bu Html editörü ile dinamik websiteler ve arama motorları yapabilirsiniz Bu html editörü kolay kullanım arayüzüne sahip olması nedeniyle her yaştan herkese hitap edebilmektedir
[2] => DHTML Menü Sihirbazı 25000 resim ve fotoğraf 1000 XP Style Ikonları ve ücretsiz web site arayüzlerine erişim imkanı veriyor Değişik yazı fontlarını da bünyesinde barındırıyor
[3] => Ayrıca Görsel Editör sayesinde de güzel ve ilgi çekici görseller hazırlayabilirsiniz
[4] => İçerdiği diğer araçlar ise:
- Proje Yöneticisi
- Flash Yazı Sihirbazı
- Scrollbar Renk Sihirbazı
- CSS Editörü
- Liste Sihirbazı
- Image Mapper
- Website Renk Şeması
[5] => İster bu işe yeni başlıyor olun, ister profesyonel olun bu program bir çok alanda işinize yarayacaktır
[6] => Diğer Özellikleri:
-FTP desteği
-Flash yazıları ekleyebilme
-Pop-up pencereleri ekleme
-Form, Tablo, Yazı Tipi ve Frame sihirbazları
-100 adet Xp tarzı grafik
-Güncelleme
)
şeklinde olur.