Anlaşıldıki kısa zaman aralıdığında kar etmek zor. Peki 3-4 sene ilerisi için yatırım yapılabilir mi?
kardeşim bu aralar dikkat ederek al-sat yaparsan(iniş çıkışlardan) bankadan gelecek faizden daha çok kar elde etmen mümkün...Kullanacaksan bu yönde kullan
(altın düşüş sinyali veriryorken)3-4 yıl ilerisi için yatırım olarak altın alınmaz baktın ki 6ay, 1 yıl sonra yükseliş trendine giriyor o zaman dersin ki alayım ama şu anda uzun bir süre aynı kalma riski ve düşüşün devam etme riski devam ediyor.
**bankalara bir bak hala altın kapma derdindeler ek olarak güçlü devletler tüm altınları doğuya yüksek fiyattan sattılar satmaya devam ediyorlar...Yani büyük devletler altınları satacak onlar altınlarını satana kadar bu altın düşecek...Daha sonra doğuda altın fazlaca birikince alımlar azalınca ucuzdan alım yapacaklar(yaparlarsa tabii) ondan sonra yükselecek..Ek olarak krizde olan altınını satmayı düşünen devletler var onların altınlarını da düşük fiyattan almak isteyeceklerdir.
ek olarak konunun başındaki grafikleri konu sahibinin yorumlarını da fazlasıyla dikkate al...Ben konuyu görür görmez altınları satıp kurtulmuştum konu sahibine teşekkür ederim.
Benim tahminim bu yönde yatırım tavsiyesi değildir.