yakese adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hem firma olarak hizmet verdik hemde kupon alarak çok kullandım. Lütfen fırsattaki ayrıntıları okuyun farklı birşey yok ne vaad ediliyorsa onu yapıyorlar. Gördüğüm tek aksilik araç bakım temizlik almıştım ve aracın gerçekten kirliydi ekstra para istediler verdim. İstesem vermezdim ama firmada kdndine göre haklıydı
AcreBaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam daha önce ben kahvaltı vs. almıştım.İlk önce aradım geneli rezervasyona gerek yok diye telefonda belirtiyor.Sizde oraya gittiğinizde şehirfırsatı kodum var derseniz sizden kodu alıp direk menüde ne varsa onu önünüze koyuyorlar.Bazı firmalar gittiğinizde tabi aksilikler çıkartabiliyorlar.(Bir kebapçıda yayık ayran yerine kapalı kutu ayran getirebiliyorlar mesela .. ) Epilasyon hizmetinide almadan önce o firmaya ulaşarak ben bu fırsatı aldığımda burada yazıldığı gibi yararlanabiliyor muyum diye sorarsınız ve bunu üsteleyin.Birkaç yerde okumuştum fırsatı alıp gittiğinizde karşı taraf size kafalarına göre yazdıklarını oradaki tüm yazanlardan yararlanamayacağınızı söyleyebilirlermiş.Bu yüzden fırsatı almadan önce onay alarak kararınızı verebilirsiniz.

Peki arkadaşlar kampanya sayfasında yazan tüm detayları harfi harfine getirmek zorundalar değil mi?
Bu konuda sıkıntı olduğunda, burada böyle yazıyor zorundasınız şeklinde hitap ettiğimde yapmak gibi zorunlulukları var değil mi?