Her türlü asp.net,asp, windows uygulamaları(C#,C++,VB.NET,Python), web servisi işlerinizi itina ile yaparım.
Verdiğim hizmetler;
-Kurumsal web sitesi yapımı
-Script düzenleme
-Bot düzenleme ve yazma
-Site onarımı ve site desteği
-E-ticaret sanal pos entegrasyonu
-SQL tabanlı sorunların çözümlenmesi
-Ödev projelerin yapımı
Eğer siz de uygun fiyatlı bir asp.net işi düşünüyorsanız ;
www.enescancetiner.com adresindeki iletişim bilgilerinden iletişime geçebilirsiniz.
Isimiz biraz uzun ve yorucu gecti, ama beklentinin cok üstünde is cikardi sagolsun. Tavsiye edilir.
kendisi ile calistim. is takibi anlaminda hic sorun yasamadim. teslim ettigi isin sorunsuz olmasinada ozen gosteriyor. ellerine saglik
Enes beyle dün bir işi kararlaştırdık işin demosunu 1 saat içerisinde çıkarıp detaylarınıda anlatarak bizim önerdiğimiz sistemi daha iyileştirebilmek adına fikir sunup düşüncemizi değiştirdi ve ekstradan bir ücret almadı. Kendisine ayrıyetten bunun için teşekkür ediyorum diğer işlerimde ilerlerken hiç yoktan enes beye danışacağım

Bu anlattığım işlerin dışında mesela bir yazılımcıyla saatlerce görüşürsünüz size sürekli soru sorar. Daha önce işbirliği yaptığım insanlarda biliyorum o yüzden söylüyorum. Hiç başımı ağrıtmadan kısa sürede teslim etti. Saygılarımla
İşinin ehli bir arkadaş sitemizdeki sorunumuzu hemen çözdü tavsiye ederim güvenilir birisi
arkadaşa iş verildi anında çözüm sundu sorunumuzu halletti. Güvenilir tertemiz bir insan. Umarım her zaman birlikte çalışırız. hayırlı işler olsun
Herşey için kendisine çok teşekkürler. Birkaç saat içerisinde harikalar yarattı işinde süper uzman birisi herkese tavsiye ederim.
asp.net ödevi verildi saolsun çok ilgili her derdime çare oldu işi çok kısa sürede bitirdi üstüne canlı anlatım bile yaptı çok teşekkürler gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.
İş teslim alındı, arkadaş konuya baya hakim.
İş verildi, arkadaş çok ilgili bıkmadan usanmadan ne dersek bir çözüm bulup hallediyor olmaz denileni olduruyor
öncelikle ilgi ve alakanızdan ötürü teşekkür ederim.Yapmış olduğumuz çalışma son derecede olumlu ve aynı zamanda başka projelerimiz içinde desteklerine başvuracağım.
İşi zamanında teslim etti, geç geri dönüş için özür dilerim kardeşim.. Hayırlı işler.
İş yaptırıldı.İlgi ve alaka çok iyi.Herşey için teşekkürler.Proticaretin yapmadığını arkadaş yaptı resmen.
Saat 11 de aradim ihtiyacimi izah ettim. Saat 12de duzenlememi yapip isi sorunsuz teslim etti. tavsiye ederim.
asp.net bilgisi üst düzeyde son derece güvenilir bir arkadaş. 2 ay önce c# ile otomasyon programı yazdırmıştım. Hayırlı işler...