Merhabalar;
Türkcell Süper Online 100 mbit olarak sözleşmeler yapıldı, Ocak ayı iltibari ile kreasis firması ve CTS BİLİŞİM iş ortaklığında veri merkezi dizaynı gerçekleştirilecek. Ayrıca oyun ile ilgili oyun vpsye kuruluyor olsa idi vmware den alırdım 3 ay bedava kurardım. ayrıca oyunun satışı için sadece demo sunucu olacağınıda yazmıştım. Zaten gerekli demo sunucusunu tehmin ettik. Oyunların gizli oluşunun nedeni yurt dışında bazı dosyalarının mevcut olmasıdır. Oyun adını söylememiz herkezin kurulumunu denemesi anlamına gelmektedir.
Birde bütcemizin yetersiz olduğunu belirtmişsiniz firmamız sadece bilişimde değil bir çok reklam sektöründe bilinen bir firmadır ve yaklaşık 20 personel mevcuttur. O yüzden belkide ödeme yapmaya bütcemiz yoktur

)
TEŞEKKÜRLER
1. Oyun için sponsor aranıyor ama oyun gizli.
2. Verimerkezi 2014 te geliyor.
3. Oyunlar ne zamandan beri gizli oldu?
Açıklayalım:
1. Oyun için kullanılacağı nereden malum... Sponsor bunu bilmeli...
2. Yanlış anlama ama ne veri merkezinden bahsediyorsun. Eve yada iş yerine süperonline yada ttnet in fibernetini mi çektiriceksiniz. En ucuz 10 mbit simetrik metro ethernet 1000 tl den başlıyor ki oda fiberoptik ile geliyor. Router'ı var switch i var otu var pusuru var... DC açmak bu kadar basit olsaydı burda kimse dc ye gidip te sunucu barındırmaz, kiralamaz vs yapmaz alırdı fiberi takardı donanımı sonra haydaaa.
3. Oyunu gizlemek en kötü pazarlama stratejisidir. Ha fikir olarak yada daha kağıda yeni dökmüşsündür ona karışmam ama şuan test aşamasına geldiyse reklama şimdiden başlamak en iyisidir. Son anda oyun yaptık alın oynayın diye pazarlayamazsınız.
Sitenize baktım. VPS satışınız, eticaret, sms, host her şey var neredeyse. Bu oyun vps de çalışmayacak kadar mı fazla kaynak tüketiyor.
Ya akşam akşam böyle isteklerle insanların zamanını almayın.
Ben kendi şahsi kanaatimce eğer bir oyun geliştirsem tutup sponsor aramam ücretsiz olarak, ama şunu isterim: Oyun geliştirdim, beta testleri için sunucu almak istiyorum ama bütçem bu duruma elverişli değil uygun fiyata verebilecek firma arıyorum der ve isteklerimi belirtirdim. Şu forumda adam akıllı isteğini belirtip bir de Türkiyeden oyun, yazılım vb çıkartan adama yardımcı olmayacak insan yoktur...
Hosting neyse de sunucu...