Hocam Piyasadaki en iyi Firewallı aldık, silkroad sunucular için bundan iyisi yok, DDos guardian ve İP Blocker aldık, Saldırı geliyor bir süre sonra serverı çalıştıran dosyalardan biri çöküyor. Önceden anında çökeriyordu şimdi çökermesi 1-2 saati buluyor.Oda Firewallın etkisi sanırım.
Site olsun hiçbirşey kapanmıyor,Sadece Oyunu açık tutan dosya çöküyor.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:36:56 -->-> Daha önceki mesaj 23:11:30 --
Hocam hiçmi yolu yok bu kadar basit mi yani, 4 Gündür uyumadan ugraşıyoruz bıktım artık parası felan umrumda degil stress oldum
Saldırı hatta değil sunucu donanımını fazla tüketen dosyaya yapılarak işlemden düşmesi sağlanıyor anlaşılan.
Yabancı lokasyon işinizi görüyorsa blacklotus ile çalışın layer7 katmanlı HBA adı verdikleri yapay zeka sistemli firewall ile koruyorlar paket veri akışını, saldırı amaçlı gönderilen paketi fark edip block edebilme ihtimali var dünya üzerinde en iyi olarak biliniyorlar ayrıca layer4 katmanındada hattınızı gbits genişliğinde saldırılara karşı korur, cloud sunuculara göz atın uygun fiyat için.
Türkiye lokasyon diyorsanız layer7 katmanlı koruma sağlayan herhangi bir yer bilmiyorum ama yakında netinternet Layer7 ISA katmanlı firewall hizmetine başlayacak diye duydum bilginiz olsun.
En iyi firewallı aldık demişsiniz firewallar çeşit çeşit kullanım alanına sahiptir belli başlı bilinen saldırılara karşı çalışma kuralları mevcuttur. Blacklotus HBA kural bakımından zengindir. En iyi firewallıda alsanız saldırının türüne göre kural yazılmadıkça hiçbir işe yaramayacaktır.
GT-S5360 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi