Peki madem bir günahı yok, Allah bu dünyanın pisliğini görmesini de istemiyor neden yaratıyor? Bu Allah dengesiz o zaman, karar veremiyor önce yaratıyor sonra da öldürüyor en büyük ödülü vermek için. Bilimsellikten çok uzaklaştın.
Allah hani merhamet edendi, insanlar çare bulamaz zaten peki madem Allah var, o niçin bulmuyor?
Herkesin inancı kendine yukarıda da dediğim gibi, ayrıca bazı şeylere kendi açımdan karar vermeden önce yeterince okudum zaten merak etmeyin. Benim sorduğumun mantıklı bir açıklamasını yapamadınız henüz, orada da yok bunun açıklaması.
Bebeğin ağlamaktan başka bir yetisi yok, sesini de duyuramıyor donarak ölüyor. Savunmasız, daha bir aylık bile değil. Tecavüze uğrayan gencecik kızlar için de durum aynı, böyle sınav olmaz, adalet de olmaz kusura bakma. Normal ölümden, cinayetten bahsetmiyorum. Onları yine o kişinin günahı vardır veya kaderidir der kendince açıklarsın anlarım. Buna ne diyeceksin?
Sen inadından anlamıyosun.
Eğer kimse ölmeseydi heryer cennet olsaydı çok zengin olsaydık bu bir sınav olurmuydu ?
Ayrıca bahsettiğin bebeğin ölümü belkide annesinin ve babasının veya baska bile velisinin sınavıdır?
Herkesin görüşüne saygıdan bahsediyosun Allaha dengesiz diyosun.
Sonrada ateistlere haksızlık yapılıyor diye zırlarlar sağda solda. Ağzını toplarsan her dalda dinimi ispatlarım Allahın izniyle. Yoksa fazla uzatma