foreverseo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Suçu diye birşey yok. Eğer o bebek o yaşta ölmüşse zaten en güzel ödül odur ona. Pisliğini görmez bu yaşamın.
Peki madem bir günahı yok, Allah bu dünyanın pisliğini görmesini de istemiyor neden yaratıyor? Bu Allah dengesiz o zaman, karar veremiyor önce yaratıyor sonra da öldürüyor en büyük ödülü vermek için. Bilimsellikten çok uzaklaştın.

Yani bu ölümlerde başka sebepler aramanızı tavsiye etmiyorum. İki cihan birarayada gelse insanlar buna bir çare bulamaz.
Allah hani merhamet edendi, insanlar çare bulamaz zaten peki madem Allah var, o niçin bulmuyor?

Boş vakitlerinizde kur'an okursanız herşeyi daha iyi anlayacaksınız. Böyle konuşarak günaha giriyorsunuz. Ne demek "Bu Nasıl Sınav ?"
Herkesin inancı kendine yukarıda da dediğim gibi, ayrıca bazı şeylere kendi açımdan karar vermeden önce yeterince okudum zaten merak etmeyin. Benim sorduğumun mantıklı bir açıklamasını yapamadınız henüz, orada da yok bunun açıklaması.

Ve o bebeğin kendi sınavıdır. Katılıyorum..
Bebeğin ağlamaktan başka bir yetisi yok, sesini de duyuramıyor donarak ölüyor. Savunmasız, daha bir aylık bile değil. Tecavüze uğrayan gencecik kızlar için de durum aynı, böyle sınav olmaz, adalet de olmaz kusura bakma. Normal ölümden, cinayetten bahsetmiyorum. Onları yine o kişinin günahı vardır veya kaderidir der kendince açıklarsın anlarım. Buna ne diyeceksin?