arkadaşlar 1.5-2 ay önce 2 tane domain aldım bu domainler üzerinden denemeler yaptım geçtiğimiz günlerde 1 domain daha alıp bu kategoride paylaşınları dikkate alarak ilerliyorum fakat önceki 2 sitemde spam yaptık biraz aslında biraz değil tam

google botlarıda ceza verdi 40 bin gösterimden 1000 gösterime düştü site 6-7k dan 100 tekile düştü kelimelerde hep 40. 50. sırada çıkıyorum

ama bazı keliemelerde hala 1.sırada çıkıyorum spam yaptığım halde onuda anlamış değilim 2 gündür bi kelimeden 10k hit geldi düşünün madem spam zararlı neden bazı kelimelerde hala 1.sayfa 1.sıradayım onu anlamadım neyse yaptığım işlem 2 site tek db işlemiydi şimdi önerileriniz nedir ne yapmam lazım yeniden istek göndericem ama bi düzeltmem lazım
1. dbleri ayırdım
2. etiketleri vs hepsini sileyim mi ?
3. konularda resimler 1.sitenin urlesinde 2.sitedede 1.sitenin url gorunuyor bunlarıda ayırcam ama tek tek cok zor oluyor 1.5k url var phpmyadminden veya başka yolla resim url toplu nasıl değişebilirim ?
başka ne gibi önerileriniz var spamı komple kaldırmak için ?
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:16:47 -->-> Daha önceki mesaj 16:13:33 --
yokmu şunu şunu yap diye önerisi olan ?