Site adresi : P.M.ile isteyiniz.(Domain .com uzantılı bir domaindir.)

Site için istenen fiyat: 1100 TL (Kesinlikle pazarlıksız+en altıda okuyunuz.)
Sitenin aylık getirisi: Aylık getirisi ortalama 200 TL istenirse çok çok arttırılabilir.
Sitenin açılış tarihi: 11/04/2012
Kategori, sitenin içeriği nedir: Cep telefonu oyunları, programları, temaları, firmware, teknik destek.
Günlük hit sayısı, kaynak link: Şuan ortalama 2000 2 ay öncesinde 6-8 K'larda idi. ilgilenemediğim için düştü.
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yıl iki ay Pr: 1
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği ile birlikte satılık
Hosting dahil midir: Bir kaç ay idare edebilirm.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yoktur
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yoktur
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız (Wordpress)
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yoktur

Arkadaşlar site uzun zamandır üzerinde çalıştığım, tamamen white seo taktikleri ile bugünlere gelmiş bir sitedir. 3.4 ayından itibaren yüksek hitlere çıkmış yaklaşık 6 ay boyunca en az 5 K hitte kalmış ve maksimum 8 k hit görmüştür. Sitenin aylık getirisi tamamen size bağlıdır. Ben ayda ortalama 20 tane 5 TL'den tanıtım yazısı sattım ve tanıtım yazısı dışında ayda ortalama da 200 TL reklamdan gelir elde ettim.

Ciddi alıcılar olursa, tüm istatistiklerini ve kazançlarını team viewer programı ile müsait zamanda gösterebilirim. Ciddi alıcılar dışında hiç bir site alım satım işleri yapmamış kişilere bilgi vermeme hakkımı saklı tutuyorum.

Sitenin iç seosu için kesinlikle ücretli veya spam hiçbir işlem yapılmamıştır. Temanın düzenlemesi kesinlikle bana aittir.

Siteye eklenen içerik neredeyse saniyeler içerisinde indexlenmektedir. (screen shotlı kanıtlıdır.)

Siteyi 1 hafta içerisinde bir ödememden dolayı satmam gerekiyor. Eğer site 1 hafta içerisinde satılmazsa, satmaktan vazgeçeceğim.

Sitenin 2 reklam ajansında toplamda 251 TL ödeme alacağı bulunmaktadır. Siteyi alacak arkadaş eğer güvenirse, benim hesabımı devam ettirir ve bana yatar yatmaz parayı kendisine yatırırım. Yani fiyatın içerisine reklam ajanslarında olan para dahil. Yani site 850 TL'ye gelmiş oluyor.

Bu fiyat sadece 1 hafta için geçerlidir.

Ciddi alıcılar dışında lütfen kimse p.m. istemesin.