Albos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gmail ile mumkun....

Emailleri cpanelden gmail adresinize forward yapin. sonra gmail ayarlarindan yeni hesap ekleyi p bu emailleri ekleyin. yeterlidir
ben boyle yapiyorum ve 20den fazla email var
Hocam peki bunu nasil yapacagiz Tesekkur ederim anlatmisiniz ama bilgim cok kisitli

osmaniyeweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gmail den ayarlar, hesaplar, Diğer hesaplardaki postayı kontrol et (POP3 kullanarak)
Sahip olduğunuz bir POP3 posta hesabını ekleyin kısmından ayarlarsanız eklediğiniz
tüm hesaplara gönderilen postalar gmail hesabınıza gelir
Ayni sekilde sizede tesekkur ederim fakat nasil yapacagimi bilmiyorum rica etsem anlatabilir misiniz

Incubus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google apps kullanmaya başlayın. Tüm domain smtp vb ayarlar ile domain üzerinden aldığınız mailleri gmail altyapısı üzerine taşıyın. Ardından gmail hesabınızla birden fazla mail üzerinden mail atın vb. Şekilde Google'da aratıp çıkan yöntemi kullanarak tek hesap altında istediğiniz mail adresini kullanarak mail atabilir. Hepsini de aynı hesabınıza alabilirsiniz.
Ayni sekilde yine yapamadim hocam dediginizi biraz daha anlatabilir misiniz

bipixel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Outlook ile mümkün hocam . Kurun eve bende 3 tane adres var mail adresi istediğimden gönderiyorum anında .
Sizde anlatabilirseniz sevinirim hocam

Yeniceri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı konuyu bende merak ediyorum. Çözümünü paylaşacak olana şimdiden teşekkürler.

iPhone cihazım ile Tapatalk 2 kullanılarak gönderildi. Yazım hataları için özür dilerim.
Cevaplamis sagolsun arkadaslar fakat biraz daha detayli anlatirlarsa sanirim ikimizde yapabiliriz