Site adresi: PM
Site için istenen fiyat: 2000tl (Pazarlık Mevcuttur)
Sitenin aylık getirisi: 1000tl+ ( Sadece Organik Aramalardan )
Sitenin açılış tarihi: 5 Aylık
Kategori, sitenin içeriği nedir: Replika Cep Telefonu
Günlük hit sayısı, kaynak link: 100+
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0 / 0
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Özel Scriptiyle Beraber Verilecektir.
Hosting dahil midir: 1 Ay
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Ödeme şekilleri;
Havale: Garanti bankası, iş bankası, yapı kredi, ziraat bankası, TEB
Taksit: Sanalpazar yada Gittigidiyor üzerinden taksitle alabilirsiniz. Komisyon miktarı sizin tarafınızdan karşılanacaktır.
LÜTFEN OKUYUN!
Merhaba arkadaşlar, yaşadığım ailevi problemlerden dolayı hazır kurulu, gelirli sitemi satışa çıkartmış bulunmaktayım. Hit çoğunluğu organikten gelmektedir anahtar kelimelerini rekabet durumundan dolayı yazmayacağım ciddi düşünenlere zaten analytics detaylarını göstereceğim. Facebook ve diğer sitelere reklam çalışması yaptırıldığında çok iyi derecede dönüşüm sağlarsınız. 1 haftalık xyz siteden popup reklam kiraladığında epeyli bi satış olmuştu. Site parasını 1 ayda orta derecede bir çalışmayla çıkartabilirsiniz. Telefon numaram ve skype adresim aşağıda yazılı, iletişim olarak telefonla konuşmayı tercih ediyorum (lütfen ilk önce mesaj atınız kayıtlı olmayan telefonları açmıyorum) daha sağlıklı oluyor.
* Ekstra olarak 100tl ye hazırlattığım görsel paket ( splash & banner + gif ) hediye olarak verilecektir. (Proje çizimleri dahil)
* Sitenin hiçbir yerde banı yoktur hertürlü sitede reklam çalışması yaptırabilirsiniz.
* Sitenin teması sade, güvenilir ve kullanımı basittir.
* Script sınırsız olarak satın alınmıştı alan kişide kendi sitelerinde bundan faydalanabilecektir. Yani sınırsız scriptte hediye etmiş oluyorum.
* Hergün en az 2-3 Kişi telefonda bilgi almak için soruyor ve siteye ortalama günlük 1-2 sipariş düşüyor.
* Siteyi en kötü 2 aylık kazancına satıyorum arkadaşlar lütfen duyarlı olalım.
* Tedarikçi konusunda size yardımcı olacağım, stok yapmanıza bile gerek kalmadan toptan fiyat üzerine koyduğunuz miktar kadar kar elde edersiniz yani satış başı %15-%30 gibi komik oranlarla çalışmıyoruz.
* Sitedeki ürünlerin satışlarında; satış başı 80-380tl arasında kar mevcuttur.
Detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz, rica ediyorum sadece ciddi düşünen kişiler muhattap olsun. Konuyu okumadan dönüş yapmayın lütfen.
İLETİŞİM BİLGİLERİ:
TEL: 0531 612 88 11