Futbol Türkiye gibi ülkelerde vatandaşı uyutma politakasıdır. Hiçbir hükümet bir takımın özellikle Fb, Gs, Bjk ve Ts gibi takımın taraftarlarını karşısına almak istemez.

Ancak Fenerbahçe'de öyle bir rant var ki alınması şart. Yani 3-4 maçta şike varmış vs. Türkiye bunu tınlamaz. Yani 1 sene bir takımı izlemezler. Sonuçta bu oy kaybı olur ve ortalık karışır. Bu olay Aziz Yıldırım'ı indirmenin tek yoludur. Fenerbahçe'ye yapılan bu operasyonun %100 siyasi olduğunu düşünüyorum ve her aklı başında insan da bunu anlayabilir. Anlamak istemeyenler çok fazla siyasi bilgisi olmayan ve fanatiklik duyguları objektifliğinin çok çok önünde olan kişilerdir.

Fenerbahçe ve Galatasaray gibi takımlar Türkiye'de çok büyük güçtür. Türkiye'de ki tüm futbol adamları ve hatta şu an AKP milletvekilleri dahi çıktıkları programlarda Türkiye'de şike yapmayan takımın olmadığu konusunda hem fikirler. Neden o zaman o takımlara da operasyonlar olmadı? Şu an Ak parti ve cemaat ile arası olmayan tek takım Fenerbahçe'dir. Şimdi diyeceksiniz ne alaka? İstanbul'da ki direnişte, direnişçileri oteline alan şahıs kim? Bunun cevabını bulduğunuzda zaten anlarsınız olayları.

Kupa mupa benim umrumda değil. Trabzon alsın, ben Ankaralıyım ve en yakın 2 arkadaşım aynı zamanda ev arkadaşlarım Trabzonludur. Trabzon'a 3 kez gittim. Benim tek derdim artık Türkiye'de karanlık işler dönmesin. Adalet olsun, eğer biz şike yaptıysak adam gibi de bizi düşürsünler ligden. Artık fanatikliği bırakıp, objektif olmanın zamanı gelmiştir.

Bu mesajımı okuyup saçma sapan cevaplar verenleri de kaale almam. Hakaret veya kışkırtıcı mesaj atmadan efendi insan gibi yazanlarla her zaman sonuna kadar muhabbetimi ederim.