sergenyapim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok kurcalamak, bunun için devlet mecralarında koşuşturmak, sonuca bağlamak için çırpınmak şu an için yapılan hem kendiniz hemde bizim için bir kötülük. Devlet alacağını alıyor hertürlü bizden, o kadar paranın vergisi derdine düşen arkadaşlar, gerçekten ihtiyacı olan çalışamayan çok temiz, düzgün insalar var. Onlara gidip onları sevindirin.

Siz şimdi çabalıyorsunuz, bu konuda olan karmaşa birgün sizin bu gereksiz uğraşlarınızdan dolayı sonuçlanacak ve binlerce kişi zoraki vergi vermek durumunda kalacak.

Bırakın birşeyler için uğraşmayıp ne olacağını görelim. Zaten vergi olayı aktif olursa 3-5 kişiye birşeyler gelecek sonra da oturup ne yapacağımız konusunda tartışır gerekirse veririz.

Neyin vergisini veriyorsun hem? Elektriğine veriyorsun, internetine veriyorsun vergini. Senin kullandığın şirketine veya bilgisayarına özgü devletin sağladığı neler var? Sen bir turist vari devletine zarar değil yarar sağlıyorsun, dış ülkeden döviz sokuyorsun ve ülkende harcıyorsun.

Şu yazımı bi göz önünde bulundurun, sonra fikirlerinizi gözünüzün önünde değerlendirin.
Bende vergi vermek istemiyorum tabiki ama yapacak bişey yok, devlet şu kadar para kazanıyorsan ödeyeceksin demiş.
Ayrıca bugün devlet adsense ödemelerinin peşinden gitmiyor diye yarında gitmeyecek değil.ben önlemini almaya çalışıyorum.