ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konuşuyorsun ses etmiyim diyorum ama hala zorluyorsun adam 1 saat konuşuyor anlamak istediğin kısmı özetliyorsun ben aziz yıldırım yalakası değilim defolsun gitsin umrumdada değil fakat söylemek istediklerini anlamıyorsunuz. adam diyor ki ben ibrahim akına 100 bin euro verdiysem bunun görüntüsü nerde şike sürecinde külüp hesaplarıda kendi şahsi hesaplarımda incelendi neden bir terslik görülmedi madem para çıkışı yoksa bu parayı kim nasıl verdi diye soruyor bunun cevabını verin önce eğer külüp malı hesaplarından aziz yıldırımın şahsi hesaplarından bir açık bulamıyorsa 2 kurum da o zaman neyin soruşturmasını yapıyorlar ?

2.bir dikkat çeken konu 5 maçtan bahsediliyor diyor mahkeme neden karşıdaki kişilerin savunmasını almadı diyor yazdık verdik çağırın diye çağırmadılar diyor x takımdan x kişiye teşvik verildiyse çağır x kişiyi sor bakıyım diyor neden çağırmıyorlar ???????

savcının 152 yıl ceza istemesi ne kadar doğru ? bugun terör liderini asamıyorsun ama kendi evladına 152 yıl ceza talep ediyorsun bumu senin adeletin ?

trabzonspor için söylediklerinide dinleseydin keşke kalkıp boş boş konuşmayın gezi parkında yapılmak istenenler bugun spora yansımış durumdadır formanızı çıkartın öyle konuşun aziz yıldırım şike yaptı yada yapmadı yaptıysada defolsun gitsin yapmadıysada defolsun gitsin ama dinlemesini öğrenin adam açık açık söylüyor bu para gittiyse belge sunsunlar teşvik verildiyse muhattaplarını çağırsınlar hani nerde ?

İbrahim akın,ümit karan,mehmet yıldız,Sivasspor kalecisi korcan,emenike vs vs çoğalır bu ifadeleri alınan liste.İbrahim akın başta şikeyi kabul etti sonra zorla değiştirdi ifadesini.

Aziz Yıldırım'ın yapmak istediği tek şey olayı cemaat'in üzerine yıkmak.Yargı sürecinde olan davanın tapelerinin çıktığına dua edelim.

Emenike görüntülerini var diye basına lanse eden kesim bellidir.Tamamen kendilerini haklı çıkarmak için başta var diye söyleyip sonra hani görüntü diye söylendikleri ispat edildi

Aziz Yıldırım'ı sevmeyip onların sözlerini savunup burada yazman apayrı bir çelişki zaten.Neyse