Arkadaşlar bakın adsense ile ev geçinmez yazıyorsunuz ve milletin hevesini kırıyorsunuz, ben adsense gelirlerime güvenerek bir yerden başka bir yere yeni ümitlerle taşınmış birisiyim. Allaha sükür evimide geçindiriyorum tabiki ek işler kovalıyorum ama adsense kücümsenilecek bir cözüm değildir. Ben 2 hesapla ve 1 den fazla site ile çalışıyorum. En kötü ihtimalle hesabın birisi banlanır ama diğeri ile o ayı geçiştirirm ki bu zaman zarfında kendime yeni cözümler üretebilirim. Harcamalarımdan ve gidişatımdan biraz daha kısarsam zaten kullandıgım hesapların birisi benim evimi geçindirmemi sağlayacaktır. Birde bu işlere girmiş ve yıllarını vermiş insanlar, genelde seo'yu kavramışlardır. Sıkıştığım zaman çıkıyorum dolaşıyorum bi Seo işi alayım diye aldığım işle sıkışıklığımı gideriyorum. Kestirip atıyorsunuz adsense ile ev geçindirilmez diye, adsense o kadarda katı bir sistem olmadığı gibi, işini düzgün yapanların yeniden değerlendirme taleplerini, site içerisinde yaptığı düzenlemelerini hepsini dikkate alıyor. Bir patron'un elemanı olmaktansa, adsense'in yayıncısı olmak çok daha mantıklı geliyor bana.