İnternet kazançlarının deb-i derya olduğunu ballandıra ballandıra anlattığımız sürece, aklında soru işareti olan hiç kimse bu gelirden vazgeçmez. Mutlaka birgün kazanırım der. Bu ay 5 $, sonraki ay 20$ ve sonraki ay 100$ ödeme limiti tamamlanır. İşte ilk ödeme alındı bile.

Ama şu güncelleme zamanları yokmu? Bütün hayalleriniz suya düşer. Hit yerlerde sürünür. Beklentiniz heray olmadı ikiayda bir ödeme limitine ulaşmaktır. Ama google teyzemiz buna izin vermez.

Bazı arkadaşlarımız bu işe bel bağlanmaz sabit bir işe gir diyor. İş vardı da ben mi yapmadım. Yaş 40... Eski bankacıyım. Tam 9 sene işsiz kaldım. Ara ara uzmanlık alanımın dışındaki işleri yaptım. 1 cocuğum var. Ona da ben bakıyorum. Bana önerilen tek iş eve temizliğe gelirmisin. Sağlığım yerinde değil. Zar zor da olsa şu günlerde gitmeye başladım.
3 senelik bir çabalama sonrasında artık dayanamadım ve geçen hafta sosyal yardımlaşma derneğine başvurdum. İnceleniyor bakalım.

Şimdi...
Bazılarımız vardır asıl işi bu sektördedir ve her türlü türevinden kazanır. Çünkü bilir.
Ama bazılarımız vardır. Meraklı olduğu için hobi olarak başlar ama para kazandığını öğrenince de her şeye saldırır. Her şey karman çorman olur.

r10 u özellikle son 2 aydır sıkı takip ediyorum. Şu an öğrendiğim tek şey.
Bir siteniz var mı?
Özgün ve düzenli bir içeriğe mi sahipsiniz?
Hitiniz düzenli mi?
Takipçileriniz ile iletişiminiz nasıl?
Forum üyeleri tarafından tanınıyormusunuz?
falan falan...

İşte o zaman sırtınız yere gelmez. Ben sitemden aylık 100$ denkleştireyim de fazlası sonraki aya kalsın diyorum. Bence de bu böyle olmalı. Fazlasında gözü olan çok sık hata yapar.

Çok uzun oldu farkındayım. Ne zamandır derdimi anlatacak bir başlık bekliyordum. Lütfemn kusura bakmayın