Şu an işsizim, kpss'den 76 aldım ancak işletme bölümünde maalesef inmiyor puanlar. Ayrıca nişanlıyım ve şuan deli gibi iş arıyorum. İŞKUR Grafik tasarım kursunu bitirdim Ankara'da sözde istihdam garantili kurs ama öğrendiklerim dışında pek işe yaramadı.

Adsense dediğiniz gibi riskli ama hayatta devlet memuru olmadıysanız her sektör riskli değil mi? Otomotiv sektöründe çalışıyorum 2008 yılında çoğunuz hatırlar kriz başladı otomobil sektöründe hop eleman çıkarımları al sana ozan yine işsiz.

Dedim ozan kpss ye çalış memur ol çok iyi çalıştım. deneme sınavları süper geçiyordu ama o da risk 2 saatlik bir sınav hayatını belirliyor. Sınavda aşırı stres, zaman sıkıntısı al sana 76 puan ve yine soru işaretleri.

Şimdi ozan yine iş arar aksine artık nişanlıda hayatına bir şekilde yön vermek ister. Pişmanlıkları var kendini daha iyi geliştiremedi için özellikle bilgisayar sektöründe. İş arar asgari ücrete şu an razı. Elinde bir adsense birde 2 - 3 blogspot, 2-3 wordpress siteleri var. E doğal olarak kendi kendine soruyor. 5 senedir kimi zaman çok kimi zaman az adsense'den para aldım. Bunu daha profesyonel yapıp iş kurabilir miyim?

Yazdıkça daha da karamsarlaştım. Neyse başınızı ağrıttım. Herkese selamlar.