ne dolandırıcısı hocam ? o şahısı tanımıyorum bile ne saçmalıyorsun sen...
kafandan bir kurgu cizmişsin gidiyorsun, haklı sebeplerin olabilir ama bana böyle ithamlarda bulunamazsın.
Ödeme gitmiş mi gitmiş, ispatlarınıda bu konuya eklerim, mesajınıda
haksız ben isem cümle alem önünde yemin olsun ödemeleri yapar senden 1l ira bile talep etmem.
Ama konuşmaların böyle senin, hesapları teslim et paranı al diyorsun, yapıyoz sonra para cuma diyorsun.
verdiğim emeğin karşılığınıda sadaka verir gibi bana veriyorsun bu nasıl bir mantıktır yahu ?
o kişiyi tanımıyorsanız sıkıntı yok. bundan dolayı özür dilerim, ben öyle zannettim..
şimdi hocam siz benden ödeme talep edince ben de hesaplar onaylanınca yapılacak dedim. sonra siz konuda böyle bir şey yok hesap tesliminde ödeme yapılacak dediniz ben de dur bir bakayım eğer öyle bir şey yoksa haklısın dedim. sonra konuya baktım, skype geçmişine baktım dediğin doğru ben hesap teslimi demişim onay sürecini unutmuşum, hesaptan da kastım mağaza hesapları aslında. bu durumda siz haklısınız dedim 180tl ödemeyi paypal ile geçecem bana paypal adresi verin dedim. siz de bana borç aldım, paypal olursa gecikir dediniz. ben de o zaman havale ile sadece masrafları gönderirim cumaya onaylananları kontrol ederiz mağaza hesapları tamam olursa komisyonu öyle gönderirim dedim, siz de tamam dediniz. ve ogün 97tl masrafları gönderdim size. şimdi yazdıklarımda itiraz edeceğin bir yer var mı?
bu diğer üye hakkında şikayet konusu açacam birazdan..
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:00:21 -->-> Daha önceki mesaj 14:56:04 --
1 ay içinde 6 farklı kişiye ödeme geçmen, senin 7.kişiye yapacağın ödemeyi garantilemez boş boş konuşma

ayrıca diğer arkadaşı tanımıyorum iş verenler bölümünde gezerken konunuzu gördüm yazdım hadi kolay gelsin size...
senin 50 traden olması da benim ödemeyi yaptıktan sonra senin işi yapacağını garantilemez. boş boş konuşma çocuk..