Şimdi konuşmayacaktım lakin kendiniz kaşınmışsınız ...
Dün arkadaşa ulaştım, hesapları açabileceğimi söyledim, dediği gibi ödemeleri yaparsın iş bitimi paranı veririm dedi.
Arkadaşımdan borç aldım ve bunuda söyledim, hatta dedi ki bana seni sıkıntıya sokmasın 10-10 aç 10 açınca paranı ödeyeyim.
10 hesabı açtım, hepsini ayrı ip den, hepsini farklı isimle kendi vcc lerimden.
Hesapları teslim eden mesajı arkadaşa gönderdim ve ne hikmet ise bana yazdığı ; " Bekle hesaplar onay alır ise, cuma günü ödemeni yaparım ! "
dedim dalgamı geçiyorsun hocam, ne dedin bana şimdi ne diyorsun beni mağdur etme ödememi yap.
Arkadaş iddaa ettiği gibi 360 tl / ben 10 tane teslim ettim = 180 tl yerine 97 tl masraf dedi onun ödemesini gönderdi ALLAH var.
Kar etmeyi geç ziyan edilen saatlerim boşa gitti...
Üstüne birde bana diyor ki banane borç aldı sen bana duygu sömürüsü yapma.
herkez haddini bilecek abuk sabuk konuşmalar yapma insanların arkasından kanıtlarını sunarım suçlusunuz !
MertOztopkara bu üye senin borç aldığın adam mı?
bak kardeşim saçmalıyorsun. ben sırf hesaplar onaylandıktan sonra ödemeyi geçecem diye belirtmeyi unuttuğum için ödemeni yapayım dedim. 180tl ödemem gerekiyordu sana hesaplar onaylanınca geçeyim dedim yok dedin borç aldım falan dedin ben de borç aldığın miktarı yani masrafını göndereyim 97 tl gönderdim. diğerini de hesaplar onaylanınca kontrol edecem öyle göndereyim dedim tamam dedin.
iki saat sana anlattım ama sen yok yeni evliyim, yok borç aldım, yok borç aldığım arkadaşın annesi hastanede falan..
bu nedir yahu, borç aldığın kişi gelip konuda bana *********** diyor?
ben senle mi iş yapıyorum onla mı? sizin gibilerle mi uğraşacam 180tl paradan bahsediyoruz : (