http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/23598636.asp
Ve buradan da göreceğiniz üzere polis baskını yalan habermiş. Yani haber kaynaklarınızı tekrar bir sorgulayın 3 kuruşluk laflarla ortaya dökülmeyin.
Bu şahsa göre de her şey illegal. Daha önceden yapılan basın toplantıları için Valilikten izin alıyorlardı ne de olsa. Şu ortamda yorum yapan insanları görün, gerisini siz değerlendirin.
Daha önce kendi söylediklerini tekrarlıyordun şimdi ise benim söylediklerimi yazmaya başladın
Gökdeniz olayını soran arkadaşa cevabını verdim.Git oku.Senin amacın tamamen olayı saptırmak.Bu kadar çarpıtma olamaz.
Bir daha boş konuştuğunu görmeyeyim demişsin.Ne yapacaksın ? Daha önceden olduğu gibi göremeyeceğimi bile bile ergen çocuklar gibi - rep'mi vereceksin
Boş boş konuşup adamın asabını bozma.İşim gücüm var uğraştırma beni.Hayde.

) Neymiş senin söylediğin? Sen insanlara öyle hitap ediyorsun ya, sen ne yapacaksan ben de onu yapacağım mahsuru mu var? "Asabın bozulunca n'apacaksın, yok yeaa" diyeyim mi ben de?

Gölge etme tamam, kenardan kenardan. Hakaret etmeden konuşmasını, yazmasını öğrendiğiniz zaman başımın üstünde yeriniz vardır. Ben kimseye hakaret etmiyorum diyip de "pislik, aciz" diye kelimeler kullanan insanlar da bir hoş oluyor.