yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet sana bu konuda sonuna kadar katılıyorum. Ancak o arkadaşlar ta konunun başından beri yazıyorlar sen yeni itiraz etmişsin. Olsun er ya da geç bir şekilde itiraz etmek de hoş görülebilir. Aşağıda bu kişilerin yazılarının örnekleri mevcuttur. Ayrıca senden ricam engin bilginle, bilgisiz gördüğün insanlara bilgini tekrar ispat etmen için lütfen sorularıma da yanıt verir misin? Teşekkürler.

Ayrıca polis neden kulüp binasına girecek? Binada terör faaliyetleri mi varmış? Kaynağın nedir?
Birader anlayana laf bir defa söylenir.Cevapladığım soruları tekrar tekrar soruyorsun.Konuyu politikaya çekmenin anlamı yok.Geçen sefer yazdık moderatör müdahale etti.Yazdıklarına saygı duyuyorum başından beri söylemek istemiyorum ama harbiden çok boş konuşuyorsun.Diğer konularda da başka arkadaşlar defalarca yüzüne vurdu.Biraz gurur varsa uzatma da rezil olma fazla be.

Yazdığımı alıntılamışsın pislikleri savunmak yerine hesap sorun diyorum.Mesajda ki hakaret nerede ? Konuda kime hakaret etmişim.

Tekrarlıyorum uzatma fazla doğru diyorsun haklısın en büyük şikeci biziz.Konu sizin gibiler yüzünden kilitlenmesin.Hayde.