Çok yanlış yoldasin dostum..
Ailen o kızda bir ışık görememiş üstüne birde onların yanında senin için normal ama onlar için saygısız, yakışıksız kelimeler kullanmış.
Kesinlikle benim ve kimsenin haddine değil üzülme ve darilma ama sen çok yüz verip şımartmissin.
Eger evlenirsen ilerde bunlar sana kaprisli, söz dinlemeyen biri olarak dönecek.
Kızlar bir bebek gibidir, onu sen büyütürsün. Sen ona gerektiği yerde tavrını ortaya koymayip gereğinden fazla ilgi ve sevgi gösterirsen, her söylediği şeye güler geçersen hiç kusura bakma evlendiğinde tartışma kavga gürültü eksik olmaz, ve dolayısıyla aşk meşk kalmaz.
Kısacası saygı olmadıktan sonra evlilik asla yürümez.
Işte ailende bunu bildiği ve gördüğü için basit bir sebebi sorun olarak göstermiştir.
Biliyorum gözün kimseyi görmüyor şuan, ne anlatırsak anlatalım boşlukta olduğun için hoşuna gitmez bu yazılanlar. Ama bunlar gerçekler.
Aileni düşman olarak görüyor olabilirsin suan ama ilerde sana ne kadar iyilik yaptıklarını görürsün..
Hakkında hayırlısı..
21 yasinda olabilir diye dusunuyorm, ufak tefek hatalar.Tabi ki soylememesi gerekirdi ama yaptiysa bir yanlis soylersn bana ben uyaririm.En azindan kiza bunu karim soyleseydi kafani koparirdim demezdiniz .Dogrumu ?
Varsa bazi yanlislar gormezlikten gelirsin birsekilde uyarmami istersn.Kiza ters ters konusarak bunu belirtmzsin.Burada bu durumu guzellikle halletmen senn olgunlugunu gosterir
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi