usta benim bildiğim sıcak para yerine bir mal ortaya koymuş. yani gayrimenkul felan diyorlardı. spk yetkilisi istifa etti demiştiniz. sonrasında ise dediğiniz gibi adam hakkında soruşturma açıldı. sadece gs için değil 3-4 şirketle birlikte adamın geçmişi araştırıyor. umarım zarar gelmeden yırtar. oda zarar görürse vay ki vah türk futboluna ama suçsa cezası verilsin.
Hala bilinçlenmemiş bir kitle. Hala son olaylarda bile o bilince erişmemişsiniz. O çıkan haberlerin hepsi normal haberler. İstersen yarın ben de, senin hakkında "fasb dolandırıcılık davasından beraat etti" diye haber yaptırayım.
Ortada dünyanın sayılı kurumlarından biri olan SPK 'nın başkanı hakkında bile soruşturmanın açıldığı bir dava olacak ve 3 ayda o dava neticelendirilip, aklanacak öyle mi? Ve o soruşturmadan cezasız kurtulacak?
O link'ini verdiğin haber sadece konunun gündemden düşüp, halkın aklından silinmesi için yapılmış bir haberdir. Ve suçlu bulunursa diye bir kavram yoktur. Suçludur, usulsüz sermaye edinmiştir. GS'liler sanıyor ki Ünal Aysal onlara güç, para getirdi
Şöyle bir araştırın; gelecek 15-20 senelik bütün kazançlarınız ipoteklenmiş, bu 15-20 sene de hep 1. liğe, 2. liğe oynayacak değilsin. Daha 2 sene önce düşme potasında olup da şampiyon Fenerbahçe'nin 36 puan gerisinde olduğunuzu unutmayın. Bu şekilde potadan uzak 1-2 sene geçirdiğinizde bakalım daha neler gelecek başınıza. SPK davasına yorum yapmıyorum, zaten oradan bir darbe gelecek ama yukarıdan bir el uzanır da davayı sümen altı ederse bilmem.