efe7822 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostm bunlar sakalasmadir bunda hicbirsey yok ki ben takilmadiysam bu kelimeye bir sebebi vardir.

Atadir tamam dedik bu zamana kadr zaten saygisizlik etmedik ve sonu noldu iste bu.Mutlumuyum kesinlikle hayir, benim mutlu olmadigimi goruyorlarmi kesinlikle.Bir yarim surekli eksik, , icimden gele gele gulemiyorm.Bu anlattiklarimida bunlari yasayanlar anlar, yasamayanlara ne desem bos, ailenin dediginden cikma der herkes zaten.Ama yasayan benm duygularimi anlar ve hak verir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
dostum insan 20 isine kadar sevdiğiyle 20-30 arasında mantıgıyla 30 undan sonra bulduguyla evlenir istersen bu kızın gerçekten seni sevebildiğini anlayabilmen için pmden gereken taktikleri verebilirim.Ben ne sevdalar gömdüm gittim hiç bir zaman ailemi karşıma almadım ama çevremde ailesini karşına alanlar hep ilk aşkları yüzünden aldı yani baya bir yaşanmışlıktan sonra kendine ben niye böyle yaptım diye güledebilirsin her şey zamanında güzel baı şeyleri ölçecek akla mantıga zaten sahipsin olgun birisin hayat senin ben sana hayattaki ancak AMA ları gösterebilirim