project42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben daha ailesinin evlenme bu kızla deyipde evlenip mutlu olanı görmedim. Annen ev kadınlıgından bakar olaya,baban bu kız oğlana kelek atabilirmi penceresinden bakar.Köpek vs açıkcası ilişkinizde saygı yok bunun şakasının aile yanında yapılmasını bilmeyecek kadar olgun değil kız arkadaşınız bu dediklerime hak vermeyebilirsiniz.

Her türlü ortamı gördüm bar,pavyon,evli,nişanlı,sözlü,dul her türlü ilişkiyi yaşadım kadın kısmı bazı şeyleri akıl edemiyorlar güzel kardeşim.Baban muhtemelen bir noksanlık görmüştür.Benim bu tarz sorun yaşayan arkadaşlara tavsiyem: Kadın her zaman bulunur ama Ata (anne ve baba) her zaman bulunmaz seni bu dünyada karşılıksız sevecek tek kişi Annendir silersen hayatın boyunca bir tarafın eksik kalacaktır.Umarım yardımcı olmuşumdur

Birde sonradan görmüşüm bazen geri kafalılık iyidir. Daha dün örneğini gördüm oturduğumuz sitedeki güvenlik görevlisi kadına arkadaş sigara tutmuş o da içmiş oturmuşlar felan bu kadın evli.Ne kadar yalnış dediğimde ne geri kafalıgım ne yobazlıgım bugun kadının bir sürü ilişkisi çıktı.Kadınlarla ilgili ufak ayrıntılar hep ipucu verir bana.Sonra nerden anladın diyorlar
Dostm bunlar sakalasmadir bunda hicbirsey yok ki ben takilmadiysam bu kelimeye bir sebebi vardir.

Atadir tamam dedik bu zamana kadr zaten saygisizlik etmedik ve sonu noldu iste bu.Mutlumuyum kesinlikle hayir, benim mutlu olmadigimi goruyorlarmi kesinlikle.Bir yarim surekli eksik, , icimden gele gele gulemiyorm.Bu anlattiklarimida bunlari yasayanlar anlar, yasamayanlara ne desem bos, ailenin dediginden cikma der herkes zaten.Ama yasayan benm duygularimi anlar ve hak verir.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi