ComPuter_DoctoR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
türkiyede şike yapıldıysa bunu sadece fenerbahçeli yöneticilerin yaptığına inaniyormusunuz ? bugun amatör liğlerde bile şikeler dönüyor gs bjk fb ts ve diğerleri tarihleri boyunca hiç şike yapmadımı sizce ? yapmıştırlar buna emin olun ama yansımadı çok merak ediyorum bugun fenerbahçenin yanında gs ninde adı anılsaydı gs li taraftarlar ne yapardı çok merak ediyorum. lütfen mesajımı alıntılamayın bana cevap hakkı doğurmayın iyi yorumlar size :=)
cevap vermeyebilirsin hocam gsliyim bunu kim yaparsa yapsın arkasında durmazdım kendi adıma söyleyeyim 3 temmuzdan beri cezaevi çıkışlarına giden taraftar olmasaydı bugun feneri yakan adamın çok yok olup gitmesi lazımdı diğer takımlarla fb nin farkı bu eğer ortada bir adaletsizlik varsa şüphe dahi ben bunu sineye çekmezdim adnan polat misal bu adamla ilgili her türlü illegal işe inanırım aziz yıldırımda öyle ama süleyman seba yaptı deseler bir yalnışlık yaptı derim.Ali şenin lobisi olsaydı bu işler buraya gelmezdi yazık oldu fenerbahçeye m.ali aydınlar -puanla başlayalım demiş kabul etmemişler.Adamı ezdiler resmen

Bugun rapid bükreş ceza almadı diyen ileri zekalı zatlar var her yerde romanya federasyonu -7 puanla başlattı o yüzden ceza almadılar.Yapılan o kadar yalnış var ki.Umarım atlatırlar bu süreci