Sporweb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben her olaya farklı bakış açısı koymayı seviyorum.

Şimdi kardeşimiz 6,5 yıl emek verdiği bir ilişkinin bitmesine, ve 3. bir kişinin devreye girmesi ile bitmesine hem içerlemiş, hem üzülmüş. Çok doğaldır.

Herkes onun yazdıkları ile şöyle değerlendirdi. 'Vay o..., nasıl yapmış bunu forumdaşımıza. Kardeşimiz herşeyini vermiş.'

Ama birşey eksik. Keşke o kızı da dinleseydik. Belki kendince haklı nedenleri olabilir. Belki -olur ya- 6,5 yıl boyunca, kardeşimizi kırmamak için sürdürdü bu beraberliği, kendisi için yapılanları gördü, yada yapılamayanlar için sabrı bu kadar sürmüş olabilir.

Ya da, diğer çıkagelen kişide bu kardeşimizde görmediği birşeyi görmüş olabilir. Bir duygu, bir elektirik. O kişinin eğitim durumu mukayesesi, parasal durumunun mukayesesi bence çok doğru değil, belki bazı şeylerin başlamasını hızlandırır ama ne olursa olsun aşka saygı duymak gerekir.

Benim bu yazdıklarımı, konunun 3 kahramanını da tanımadığım için ve yaşamlarının bir parçası olmadığım için kavramsal düzeyde okumanızı ve kişisel algılamamanızı rica ediyorum.

''Herkese sevildiği ve sevdiği kişinin aynı olduğu bir yaşam dilerim, bu paha biçilemez bir hediyedir.''
evet benim hatalarım oldu kabul ediyorum ama bir insan kendi ağzı ile bunları söylüyorsa ötesi yoktur. "beni hakan gibi kimse sevemez , hakanın yeri çok başkaydı , kimse hakan gibi değil olamaz , hakan benim için dünyayı yakardı , hakan çok nazikti , hakan çok düşünceliydi" ben o yüzden kaybettim her şeyin fazlasını verdim evet benim hatam var kabul ediyorum kıskanç birisiydim
giyimine makyajına saçına başına karışmazdım ama arkadaşlarıyla eğlenmeye gezmeye çıktığı zaman kavga ederdik. haftada 2 gün gezdiysen 3 gün gitmenin ne anlamı var ki ? evde otur istediğin şeyi beraberken alırız saat 8 de evde olacağım dediğinde hadi 9 olsun diyorsam ben ama sen ona rağmen saat 10:30'da eve gelirsen ben sana kızarsam bunda haklı olduğumu düşünüyorum , diğer ayrılmasına diğer bir sebep ise annemin kendisini istememesi bence çok saçma bir bahane annem sevmeyebilir istemeyebilir ama sevdirmek senin elinde kaldı ki annem geçinilemeyecek bir insan değildir. Sadece geçmişte yaptığı 1 hatadan dolayı kendisine soğuk kalıyordu hepsi bu yani anlayacağın etrafımızdaki herkes kendi arkadaşları da dahil kusura bakma ama sen hakan gibi birini bulamazsın diyorsa cidden artık suçlu olduğumu düşünmüyorum

g*t'e rahat batmak deyimi buna uygun bence

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 14:10:30 -->-> Daha önceki mesaj 14:09:47 --

Son Olan Olay :

hayat işte ne getireceği belli olmuyor arkadaşlar kendisi 4 5 gün önce sabahın köründe beni aradı ağlıyordu bana hakkını helal et hiç mutlu olamıyorum diye hiç bir şey eskisi gibi değil her şey eksik falan diye niye ah etme bana çok ah edip ağlamışsın öğrendim hakkını helal etmemişsin nolur ah etme helal et bende mutlu olayım artık dedi.

Bende artık ah etmediğimi ama hakkımı helal etmeyeceğimi söyledim sonra öğrendim çocuk onu aldatmış yazdığı yazıları mesajları diğer kızlara da yolluyormuş çocuğa gösterdiği halde diğer kızlarla konuşturduğu halde inkar ediyormuş güldüm bende herkes ben değilmiş dedim nasıl mutlu olacağım ben dedi bende mutluluk sen sağ tarafa bakarken solundan akıp gitti geçmiş olsun dedim kapatacaktım telefonumu tam seninle konuşurken mutlu huzurlu oluyorum ben dedi keşke biz olabilseydik yeniden ama bunu istemiyorum çünkü bir şeyler daha düzelmez dedi başkası için ağlayan eden birini bende kabul etmem zaten dedim kapattım telefonu bir daha aramaması dileği ile

elime ne geçti söyleyeyim bu zamana kadar ettiğim ahlar dualar , yalvarmalar hepsi oldu Allah kabul etti bir başkasını sevsin ona değer vermesin benim değerimi anlasın dedim oda oldu ettiğim bütün dualar yada beddualar oldu ama hiç bir şey kazanmadım gereksizmiş şuan mutlu ve huzurluyum içimdekileri döktüğüm için