Aziz yıldırımı şu dakikadan sonra adam yerine koyup karşıma alacak kadar alçalmayacağımdan şüphen olmasın..
Senin derdin benim derdim yok , bugün çıkıp eğer bir önceki mesajımdaki başlığı atabiliyorsa yabancı gazeteler bunun sebebi aziz yıldırım ve onun yağverleridir.
Fenerbahçe gibi koca bir klüp aziz yıldırım gibi bir şahsın gölgesinde kalabiliyorsa bu sen ve senin gibi zihniyete sahip taraftarların suçudur.
Konu fenerbahçe olmasa gs olssa yada başka bir takım olsa yine gelir yine yazarım sende yazardın..
kısaca bana göre çok boş konuşuyorsun hocam sen..
Bak hala hakaret ediyorsun. Arkadaş sözünüzün eri insanlarsanız Aziz Yıldırım orada gidin karşısında konuşun. Gelip de burada "alçalamayacağım" diyemezsin. Demek ki bugüne kadar alçaldığını, terbiyesizleştiğini kabul ediyorsun bu lafınla.
Seni alakadar etmez dedikçe hala benim taraftarı olduğum takım hakkında yorum yapıyorsun. Arkadaş seni alakadar etmez. Ben gelip sana "la sen bu işi niye böyle yapıyorsun, sen arkadaşınla niye kavga ediyorsun, sen ananla babanla niye tartışıyorsun" diyor muyum? Her koyun kendi bacağından asılır, sana ne? Gördüğün üzere ben yazmıyorum. Ve hala diyorum eğer bir şeyi düzeltme hevesinde isen, eğer bir alçaklığı düzeltme derdinde isen git önce kendi kapının önünü temizle. Beşiktaşın çalmış olduğunuz 2 şampiyonluğunun hesabını ver. Önce kendini temizle.
Bak Malatyasporlulara adam başı verdiğiniz 2 şer milyon liraya dair konuşmalar hala youtube'da. Hani delil istersen bil diye söylüyorum.