yaramazkedicik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hala konuşuyorsun Arkadaş benim derdim seni germesin. Bak bir Fenerbahçeli olarak beni hanginizin takımının başlığı altında gördün? Lüzumsuz dialogları çeviren sizlersiniz.

GS 'li misin sen? Git Beşiktaş'ın çaldığın 2 şampiyonluğunun hesabını ver, kendini akla. İspatı nerede diyecek kadar da saf değilsin herhalde. Benim takımım ceza almış olabilir. Ama bu sana Aziz Yıldırım'a ya da benim takımıma ya da yöneticilerime laf söyleme hakkını vermez. Madem o kadar delikanlısınız klavye başında delikanlılık yapmayın gidin Aziz'in karşısına dikilin ve burada sarf ettiğiniz hakir hatta küfür dolu ifadeleri onun yüzüne ifade edin. Yapabileceğiniz işleri yapın, söyleyebileceğiniz sözleri söyleyin.
Aziz yıldırımı şu dakikadan sonra adam yerine koyup karşıma alacak kadar alçalmayacağımdan şüphen olmasın..

Senin derdin benim derdim yok , bugün çıkıp eğer bir önceki mesajımdaki başlığı atabiliyorsa yabancı gazeteler bunun sebebi aziz yıldırım ve onun yağverleridir.

Fenerbahçe gibi koca bir klüp aziz yıldırım gibi bir şahsın gölgesinde kalabiliyorsa bu sen ve senin gibi zihniyete sahip taraftarların suçudur.

Konu fenerbahçe olmasa gs olssa yada başka bir takım olsa yine gelir yine yazarım sende yazardın..

kısaca bana göre çok boş konuşuyorsun hocam sen..