Murat.Salman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam sen ne dediğinin farkındamısın ?

yada ne kullanıyorsun ? gidin kendi takımınızla uğraşın falan filan ? Sizin yüzünüzden bugün bir çok yabancı gazete büyük puntolarla ''UEFA Türkleri Avrupadan çıkardı'' gibi başlıklar atıldı.

Böyle bir rezilliğe neden olduğunuz için yazıyoruz, bizim kendi takımımızla ne yapıp yapmayacağımız seni ilgilendirmiyor.

Burda herkes kendi düşüncesini dile getiriyor buna ne siz nede bir başkası engel olamaz.

Zamanında yine tartıştık seninle '' yok aziz şöyle para hibe etti , yok şunu yaptı bunu yaptı, fenerbahçe'ye altın çağını yaşatıyor falan filan.''

Al sana şimdi altın çağ doya doya , enine boyuna yaşa....

Hala konuşuyorsun Arkadaş benim derdim seni germesin. Bak bir Fenerbahçeli olarak beni hanginizin takımının başlığı altında gördün? Lüzumsuz dialogları çeviren sizlersiniz.

GS 'li misin sen? Git Beşiktaş'ın çaldığın 2 şampiyonluğunun hesabını ver, kendini akla. İspatı nerede diyecek kadar da saf değilsin herhalde. Benim takımım ceza almış olabilir. Ama bu sana Aziz Yıldırım'a ya da benim takımıma ya da yöneticilerime laf söyleme hakkını vermez. Madem o kadar delikanlısınız klavye başında delikanlılık yapmayın gidin Aziz'in karşısına dikilin ve burada sarf ettiğiniz hakir hatta küfür dolu ifadeleri onun yüzüne ifade edin. Yapabileceğiniz işleri yapın, söyleyebileceğiniz sözleri söyleyin.