Sayın Arkadaşlar,
Konuyu gerçekten saptırıyorsunuz, size benim söylediğim yabancıların bize garezinin olmasının nedenininin osmanlı olduğuydu...
Onlarca yabancı arkadaşım Türklerden NEFRET EDİYOR, sevmiyor demiyorum NEFRET EDİYOR...
Daha anlatmama gerek yok, hoşunuza gitmiyorsa mesajımı ve beni yok sayın, hatta beni engelleyin mesajlarımı görmezsiniz...
Estafurullah yok saymak,yazdıklarından dolayı engelleme gibi bir durum olmaz. O yabancı arkadaşlarının kaçı tarih biliyor?Kaçı Osmanlı Devletini araştırmış? 2 sene önce Macaristan Başbakanı'nın Osmanlı hakkında söylediklerine bak:
Alıntı
Schmitt, 1541-1686 yılları arasında Türkler tarafından idare edilen Macaristanın, çok şanslı olduğunu vurgulayarak, Cumhurbaşkanı Schmitt,
"Türkler tarafından 150 yıl boyunca idare edilmemizi şans olarak tanımlıyorum. Ülkemiz Türkler değil de başka bir millet tarafından alınsaydı, dilimizi ve dinimizi değiştirmemizi isteyeceklerdi, biz de asimile olacaktık. 150 yıl boyunca Macaristan Türkler için stratejik bir yer oldu" dedi.
Haberin linki:
http://www.habervitrini.com/haber/ma...bildik-510473/
Bunu söyleyen Macaristan Başbakanı.Adam okumuş öğrenmiş,söylenenlere inanmamış araştırmış cve gerçeği öğrenmiş.Acaba senin o Türkleri sevmeyen arkadaşlarının kaçı Macar Başbakanı gibi söylenenlere inanmayıp Osmanlı'yı okudu?Onlara büyükleri "Türkler kötü,Osmanlı kötü"dediler ve onlar inandı,okumadı gerçekleri.Şimdi onlar sana gelip söylüyor ve sende buna inanıyorsun sende okumuyorsun,araştırmıyorsun.Neyse Rumenlerin güzel bir atasözü var "Köpekler istedi diye Atlar ölmez"
Selametle...