snowfalcon adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam google optimizasyon videolarını izlerseniz ne demek istediğimi anlardınız. Yapım aşamasındadır ayrı blog kurup içerik girmek ayrı.
Google diyor ki bir tanesinde eğer olusturduğunu sayfaları boş bırakacaksanız oluşturmayın. arkadaş hem oluşturmuş hemde hazırda neyse o kalmış .Spam nedir hocam önce ona bakmanız lazım.

hali hazırda spamcılar ne yapıyor birde ona bakmak lazım. Ben görüşümü belirttim. burda katılmayabilirsiniz saygı duyarım.

Sizin yazdıklarınız kaliteli bir site yapıp, sıralamalarda öne çıkmak, insanlara faydalı içerik sunmak açısından olmaz ise olmazlar hepsine katılıyorum. Ancak arkadaşın durumundaki bir sayfaya diyelim ki bu şekilde başlangıç ayarları ile 100 tane yazı girdi, google ilk 100 sayfaya sokmayabilir bu siteyi sizin yazdıklarınızı yapmadığı için.

Ama bunları yapmadı diye elle spam işlemi uygulamaz bunu demek istedim. Büyük ihtimal yazı çalıntı ve sahibi şikayet etti, yada domain eskiyse sabıkası kabarık, yada hristiyan cemaatten mübarek bir zat rahatsı olup şikayet etti.