beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
konu dışı; iyi bir şeyler yapmaya çalışıyor olabilirsiniz ancak sitedeki o yazıda kullanılan üslup ile devam edecekseniz bu işi bırakmanız daha hayırlıdır. bizim dinimiz hoş görü dinidir kullandıgınız her cümle her kelime büyük önem arz eder değindiğiniz konu doğrudur ancak anlatım tarzı bir müslümana yakışır şekilde değildir ya uslübunuzu değiştirin ya siteye yazmaktan vazgeçin derim
Haklısın hocam. Empati yap karşındaki bir şahıs olsa oturur yumak şekilde konuşursun ? Ama senin din işlerinden sorumlu kurumların dahi dinde olmayan bidatleri normalmiş gibi empoze etmeye çalışınca sen ne yaparsın?

Bende evliya değilimki dövene elsiz sövene dilsiz gerek diyeyim. Örnek: Cuma namazına gidersin imam elinde bir kağıt ezberlemiş hutbe veriyor cemaat uyuyor

Sanayi camisinde alış verişle ilgili konular işlenmeli ? çarşıdaki merkezi yerde göz zinasından bahsedilmeli ? neden her yerde aynı hutbe aynı konu ? Bu kişilerin bilgilerini ve zihinleri yönetmek değilmidir?

kesinlikle yanlış anlaşılması samimi olarak düşüncelerimi paylaşıyorum sizlerle.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 12:00:52 -->-> Daha önceki mesaj 11:55:33 --

Olayı bitirdin tebrik ederim bir makale var oda spam ben yazıları karıştırmışım. Hakkınız helal edin.