efe7822 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardesim simdi soyle birsey var kiz en son nisanin atildigi gun bende istemiyorum dedi ailem istemedigi icin .Beni sevdigini bile bile istemiyorum dedi.Bizimkilerde seni istemeyeni sen niye istiyorsun diyorlar, aslinda gercek sebebi bilmiyorlar Yada biliyorlar bilmezlikten geliyorlar.

Kiz bana bugun donsun bugun gidip almazsam namerdim.Aile ben istedikten sonra afedersn kiz olmasa bile alacak.Burada demek istedigimi umarim anlarsiniz.Yani ben istedikten sonra onlara sadece kabullenmek dusuyr mecburen.Anadir babadir atsan atilmaz satdan satilmaz.Evlattada ayni sey gecerli diyr dusunuyrm.1ay 2 ay kus durursn ondan sonra eksikligin hissedilr ve birlesirsin.

Umarim yuce allahim bizim sevgimizi ve bizi siniyordur.Benim durumumu gorup ailem ins .yaptiklari hatanin farkina varirlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bence acilen senin yaptığın hatanın farkına varman lazım, arkadaşım seni tanımadığım için çok fazla görüşlerini eleştirmek haddime değil onun farkındayım istersen sonra yorumumu editleyebilirim baştan söyleyeyimde.

Senin gözünde evlilik sadece eşin ile anlaşmaksa dünya senin gözüne ne renk görünüyor?

Bi arkadaş baştaki yorumlarda demişti evlilik eşinin ailesiylede evlenmek demektir. Cümleyi tam yerine oturtmuş. Aileler üst komşu değilki anlaşamadın değiştir binayı kafan rahat etsin. Ömür boyu yüz-yüze bakılacak. Senin kızın ailesiyle bi problemin olmayabilir. Ama ailenin varsa bayramda düğünde aileler bir araya gelince o soğukluğu hissettiğin anda bayram yeri sana olur zindan alanı. Ki özellikle belirtmişsin ailem kızla anlaşamıyor diye, evlilik hali hiç bi olumsuzluğunu ailenle paylaşamazsın ve paylaştığın anda alacağın cevap standarttır. ''Anne-baba sözü dinleseydin şimdi böyle olmazdın.''

Aile rızası ile evlenip evliliğin ile ilgili bi problem olsa veya çok mutlu bi anında da ilk çevrende olacak insanlar anne-babandır.