Marka/Şirket ismi : RGB Web Tasarım
http://www.rgbwebtasarim.com
Biz kimiz, ne iş yapıyoruz? : Web Tasarım, E-Ticaret tasarımı kısacası işimiz sadece web tasarım
Müşterileri/Ziyaretçileriniz kim, kim olmasını istiyoruz? : Web arayüzünü ve E-Ticaret mağazasını dekorasyon yaptırmak isteyen kişi ve kuruluşlar.
Rakiplerimiz kimler?
Markamızın en güçlü, en öne çıkan yönleri: E-Ticaret veya Kurumsal yazılımlar için alt yapı ne olursa olsun, hangi sistemi kullanırlarsa kullansınlar her türlü tasarım yine bizim işimiz.
Logomuzda görmek istemediğimiz özellikler; RGB'nin ana renkleri (Kırmızı Yeşil Mavi), 2B, El yazılı fontlar
Tercih ettiğimiz Renkler; Gökkuşağı, Abstract karışımı renkler, Polygon.
Grafiğin web sitesi veya sizin için önemi olan bir yüzeyin resmi :
Yarışma süreci : Maksimum 1 ay.
Yarışma için belirlediğiniz tutar : Aslında tasarımcı arkadaşa göre değerlendirmek isterim lakin fiyat isteyen arkadaşlar olursa minimum 200TL'den başlatıyorum.
Ek olarak eklemek gerekirse, bende bir tasarımcıyım fakan terzi kendi söküğünü dikemediği için bende sizlerden yardım almak istedim. Şimdiden başarılar. Detaylar için PM atabilirsiniz.
NOT : Sitenin şu an ki şablonuna lütfen şimdi aldanmayın. Geçici bir templatedir. Logo çıktıktan sonra logoya uygun bir tasarım yapılacaktır.
Selametle..