Ben her olaya farklı bakış açısı koymayı seviyorum.
Şimdi kardeşimiz 6,5 yıl emek verdiği bir ilişkinin bitmesine, ve 3. bir kişinin devreye girmesi ile bitmesine hem içerlemiş, hem üzülmüş. Çok doğaldır.
Herkes onun yazdıkları ile şöyle değerlendirdi. 'Vay o..., nasıl yapmış bunu forumdaşımıza. Kardeşimiz herşeyini vermiş.'
Ama birşey eksik. Keşke o kızı da dinleseydik. Belki kendince haklı nedenleri olabilir. Belki -olur ya- 6,5 yıl boyunca, kardeşimizi kırmamak için sürdürdü bu beraberliği, kendisi için yapılanları gördü, yada yapılamayanlar için sabrı bu kadar sürmüş olabilir.
Ya da, diğer çıkagelen kişide bu kardeşimizde görmediği birşeyi görmüş olabilir. Bir duygu, bir elektirik. O kişinin eğitim durumu mukayesesi, parasal durumunun mukayesesi bence çok doğru değil, belki bazı şeylerin başlamasını hızlandırır ama ne olursa olsun aşka saygı duymak gerekir.
Benim bu yazdıklarımı, konunun 3 kahramanını da tanımadığım için ve yaşamlarının bir parçası olmadığım için kavramsal düzeyde okumanızı ve kişisel algılamamanızı rica ediyorum.
''Herkese sevildiği ve sevdiği kişinin aynı olduğu bir yaşam dilerim, bu paha biçilemez bir hediyedir.''