Fener'in savunmasından önce 2 yıl ceza bekleniyordu, savunmadan sonra 2+1 yıl olmuş. Nasıl bir savunma yaptık ki?
Savunma yaparken bagirip cagirmistir UEFA yetkililerine, onlarda cezayi yapistirmistir.
Bu işten sıyrılınsaydı için rahat eder miydi ? Şike yapılıyor birilerinin emeği çalınıyor ama ceza alınmıyor.1 ay öncesine kadar durum böyleydi.Herkes kapandı gitti dosya diyordu.
Uzun vadede fenerbahçe'ye birşey olmaz diyorsun 105 yıllık kulüp şike yaptı diye avrupa kupalarına gidemiyor.Bence bu büyük rezillik.Şahsen kendi takıma böyle bir ceza gelse ben utanırdım.Sonuna kadar hesabını sorardım.
Bu ise ahlaki yonden bakarsan TRde temiz takim kalmaz. FBnin yaptigi ilk sike bu degil. Bizim memlekette adalet olsa, yoneticilerin buyuk kismi, sizinkilerde dahil, iceri girerdi. Bu olaylarin bu kadar dallanip budaklanmasinin sebebi bizim yonetimin beceriksizligi ve kendilerine gereginden cok fazla guven duymasi.
Bu isin ana sorumlusu aslinda Aziz Yildirim degil. Bu ayardaki birnin 16 yildan beri baskanlik yapmasina ses cikarmayan bizim taraftar ve bunu secen FBliler.