herkese merhaba ,
evet yeni geldim maçtan , maçın ilk 5-10 dakikasına yetişemedim mağlum bayağı kalabalıktı arabayı park edecek zor yer buldum diyebilirim . Her neyse maça girdik zaten maçı izleyen izlemiştir özet geçmiyeceğim ben direk eleştirimi yapayım . Bir keren takımımız bu akşam VASAT durumdaydı . Karşı takım o kadar iyimiydi ? Hayır. Orada da bir 10 numarası vardı , oda gol atınca bizim tribüne geldi tabi klasik tribüncüler alkışlamak yerine yuhladı buda hareket filan çekti

Kameralara yansıdımı bilmem ama bayağı eğlenceliydi o dakikalar

Her neyse ben bundan önceki hiçbir maçlarını izlemedim fakat maça giderken salih hakkında çok güzel yorumlar yapıldı bende merak ettim tabi ama arkadaş maça gittik salihte iş yok zaten takım o kadar durgun ki millet ayağına top gelsin derdin de , salih'e maç sonlarına doğru bir top geldi , uzaktan vursa belki ya kaleyi gorcek yada kalecinin üstünde patlıcak bu gidip dolu adama pas veriyor . Son dakikalarda zaten kavga çıktı , sakatlanmayan adam sakat numarası filan yaptı . Son +4 verilen zamanımızı yediler. Açıkcası pek haketmiyorduk . 0-1 olduğuna şükür etmeliyiz. Şöyle diyebilirim . Türkiye - Colombia 10 numarası gibi bir karşılaşmadı oldu kanımca .
He unutmadan tribüncülerin hakkını yemeyelim

Amigolarımız sağlamdı yani

Gerçekten eğlenceli vakitlerdi , sesim kısıldı ama buna değerdi . He son olarakta 10 numara çıkarken tüm tribün alkışladık yani Türkiye'yi yanlış tanımasını istemedik hesabı