ayrica ufak bir arastirma yap ve en ufak biseyde bizlere biri sunlara kupa versin tarzi yaklasimda bulunanlari gor. sonra gel deki evet tarafsin sen. kusura bakma taraf olsamda kimsenin hakkini yiyecek degilim. Karar aciklandikdan sonra Aziz yildirimdan nefret edenler cikti ortaya. dun bu yoktu bunlari komple gorup sonra beni elestir. kabul ederim bende zaten.
Hocam,
Aziz Yildirim Mustafa Denizliyi kovdugundan beri gicigim adama. UEFA karari aciklandiktan sonra Aziz Yildirimdan nefret edenler cikti ortaya demissin, karardan oncede adami sevmiyordum, karardan sonrada sevmiyorum, bu forumdaki son 4-5 yildan beri Aziz Yildirim hakkinda yazdiklarima bakarak zaten olayi anlayabilirsiniz. Karardan sonra Aziz Yildirimdan nefret edenler cikmadi ortaya, sadece sayilari artti. Daha onceden nefret ettigini soyleyenler zaten vardi.
Su forumda zaman zaman Aziz Yildirimi destekleyen FBliler tarafindan terslendigim olmustur. FB ceza almasada Aziz Yildirima olan nefretim degismeyecekti. Diktatorleri sevmiyorum. Iyi oldu, su olay dallanip budaklanmasa adam olene kadar FBye baskanlik yapacakti, onumuzdeki birkac ay icinde temelli kurtulacagiz hayirlisiyla. Millet diktatorlerin ne oldugunu, nasil insanlara zarar verdigini bu olayla gordu. Iyi oldu. Sadece FB degil, cumle alem icin iyi oldu.