OnurTürk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeş siz neyin tribindesiniz bi anlatsana bana ?

şikeyi yapan fenerbahçe camiasımıda siz fenerin üstüne yüklüyorsunuz herşeyi.

biz fenerliler zaten bunu yapanların defolup gitmesini istiyorken siz neyin tribini atıyorsunuz bi anlat bana hele.

elin yabancısı anlıyor bunu sizin gibi bu ülkede yaşayan insanlar anlamıyor.

pes doğrusu.
Ben kime yikmisim. 2 yildir her firsatta kucumser mesajlara maruz kalsakda hic bir zaman genelleme yapmadim. sen o kisinin yazdigi mesaji normal mi buluyorsun? konuyla ne alakasi var allah askina soylermisin bakalim trabzon napacak avrupaya gidipde demenin? avrupaya gitme konusu soz konusu bile degil. Fenerliler bu zamana kadar kimsenin defolup gitmesini istemiyordu hep alin size bardak seklinde kupa sapi sizin olsun tarzi mesajlar yaziyordu ona ragmen susuyorduk biz. bugun bazi konularda hakli oldugumuz ciktigi halde hala alttan aliyoruz ortam gerilmesin diye.

en bastan beri aziz yildirimin bu olaylarin sebebi oldugu ve fenerbahcenin adini kirlettigini soyluyoruz. muhtemelen forumda bu konulari takip etmemissin zaten etsen hem benim yazdigimin nedenini hemde yazdiklarimin kimlere karsi oldugunu anlardin. o yuzden bana sarmak yerine olaylari iyi gozlemle.

Aziz yildirima suan yazilanlar yeni. sike davasi acildigindan beri bir iki kisi sadece aziz yildirima karsi duruyordu. onlarda kendilerini biliyor en bastan beri objektif olabildikleri icin tesekkur ettik. gun gelip herkesin bu hale gelecegini soyledik kac kere.

dersin ki objektif degilsin olaylara yanli bakiyorsun bende haklisin derim obejektif olamam asla.