Site adresi : intikamonline.com
Site için istenen fiyat (Açık arttırmaysa başlangıç fiyatı):
Sitenin aylık getirisi: -
Sitenin açılış tarihi: 21.05.2013
Kategori, sitenin içeriği nedir: Online Browser MMORPG Oyun
Günlük hit sayısı, kaynak link: 200 - 250
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 5 Ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet
Hosting dahil midir: Evet
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Evet
Yazılım lisans sonlanma zamanı: -
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Hayır
Merhaba değerli arkadaşlar.
Bahsetmek istediğim oyun projeme aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
https://www.r10.net/yeni-web-siteleri...di-9733-a.html
Direk ulaşmak isteyenler için
http://www.intikamonline.com

Daha önceki konumu moderatöre rica ederek kapattırmıştım. Yeni satış konum ile tekrar satışa sunuyorum. Bilgi edinmek isteyen arkadaşlar için anlatayım.Yazılımı tek başıma 4 buçuk ayda türkçeye çevirip açıklarını kapatarak yayına sokmuş bulunmaktayım. Uzun bir aradan sonra tekrar işe girdim ve oyunla ilgilenmek için zamanım artık neredeyse sıfır. PHP yazılımcı bir arkadaşım oyunu facebook'a atacağını söyledi ama işleri yoğun olduğundan dolayı ilgilenemiyor. Oyun için script yapmaya kalktım fakat php bilgim az olduğundan dolayı beceremedim. Oyunun şu an ortalama olarak günlük 35 ile 50 arası değişen yeni oyuncusu var. Sabit olarak oynayan yani günlük fix olarak girip karakterini kasan 30 - 40 dan fazla oyuncusu mevcut. Oyuna 3 - 4 gün önce mobil ödeme ve kredi kartı ile ödeme ekledim. Oyun 35 - 40 gün önce açıldı. Kendilerine külçe atmak için yan karakter oluşturup külçe gönderenlerin hesaplarını saymazsak 1000 den fazla kişi karakter oluşturdu. Database de bulunan toplam üyelik sayısı 34 gün itibari ile 2.3 K dır. Oyunun tek eksiği güzel tasarımlı bir script. Başka bir eksiği yoktur. Oyunculara külçe eklemek için php bir yazılım mevcut. İsterse game master oyuncu karakterine manuel olarak da ekleyebiliyor. Külçe satışı yaparken pin satışı için külçe eklemekte kullandığım bir php yazılım mevcut. Külçe satın alan kişiler telefonlarına gelen kodu siteye girdikten sonra külçe oyuncunun hesabına otomatik olarak eklenmektedir. Herşey otomatik bir şekilde ayarlanmıştır. Oyun windows sunucuda çalışıyor. Ben bu projemi devretmek istiyorum ve benden alacak olan kişiye ne yapması gerektiğini nasıl yapması gerektiğini oyunun belirli yerlerini nasıl düzenleyebileceğini öğreteceğim. Bu proje Türkçe olarak Türkiye'de benden başka hiç kimsede bulunmamaktadır.
Projem için 500 TL istiyorum. Bu işi yapabilecek ve kendine güvenen birine devredeceğim. Projemin önü açık ve gelecek vaad ettiğine sonuna kadar inanıyorum. Facebook'a da atabilirseniz oyunu, o zaman oyuncu sayısı ve külçe satışı %500 olarak artacağına eminim. Oyunu benden alacak olan kişi kendisine e-pin sistemi yazarak oyun firmalarına pin dağıtımı da yapabilir.Oyunu Komple Alacak Olan Kişiye Sattıktan Sonra Kesinlikle Bir Başka Kişiye Oyunu Satmayacağım. Bunu da Bilmenizi İsterim...
Oyun 20.08.2013 Tarihine Kadar Satılmazsa Tamamen Kapatacağım. İsterseniz 500 TL ederinde bir site ile de takas edebiliriz.
Bu zamana kadar yapılan satışları da ekledim arkadaşlar. Oyuna pek fazla reklam yapamadığım için çok az satış oldu. Siz reklam yapabilirim diyorsanız alın oyunu geliştirin.
İsterseniz 500 TL ederinde bir site ile de takas edebiliriz.
Bilginize...