yazarcizer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi sen daha ne fikri istiyorsun ki? Ayrılma diyen de var, boşver diyen de... Aile her zaman için önceliklidir. Yaş kemale erdiyse zaten bunun idrakine varır herkes. Önemli olan her iki tarafı da üzmemektir. Üzerine düşen, o kadar seviyorsan aileni ikna etmektir. Yani önceliklerin yanlış şu an. Önce aileni ikna et, sonra kız zaten seni seviyorsa bir şekilde hallolur. Ama ana baba rızası olmadan kuyuya inilmez.
Kardesim simdi soyle birsey var kiz en son nisanin atildigi gun bende istemiyorum dedi ailem istemedigi icin .Beni sevdigini bile bile istemiyorum dedi.Bizimkilerde seni istemeyeni sen niye istiyorsun diyorlar, aslinda gercek sebebi bilmiyorlar Yada biliyorlar bilmezlikten geliyorlar.

Kiz bana bugun donsun bugun gidip almazsam namerdim.Aile ben istedikten sonra afedersn kiz olmasa bile alacak.Burada demek istedigimi umarim anlarsiniz.Yani ben istedikten sonra onlara sadece kabullenmek dusuyr mecburen.Anadir babadir atsan atilmaz satdan satilmaz.Evlattada ayni sey gecerli diyr dusunuyrm.1ay 2 ay kus durursn ondan sonra eksikligin hissedilr ve birlesirsin.

Umarim yuce allahim bizim sevgimizi ve bizi siniyordur.Benim durumumu gorup ailem ins .yaptiklari hatanin farkina varirlar.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi